בהשקעה של מיליוני שקלים: המלון הירושלמי המיתולוגי נפתח מחדש מול חומות העיר העתיקה
לאחר שיפוץ נרחב ועם הנהלה חדשה: מלון בית שמואל מול חומות העיר העתיקה נפתח מחדש
מלון בית שמואל. צילום: איתי דהאן חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
מלון בית שמואל בירושלים נחנך מחדש לאחר שיפוץ נרחב בהשקעה של עשרות מיליוני שקלים ועם הנהלה חדשה. המלון ממוקם מול חומות העיר העתיקה, במרחק הליכה משדרות ממילא, שער יפו ומרכז העיר, ומציע חוויית אירוח עירונית המאפשרת לאורחים להתנייד רגלית ולהימנע משימוש ברכב פרטי במהלך הביקור בבירה.
המלון כולל 56 חדרים מחודשים בעיצוב ירושלמי אותנטי, ומציע מגוון סוגי אירוח. בין היתר פועל במקום קומפלקס פרטי הכולל 11 חדרים עם לובי נפרד, המיועד לקבוצות ולמשפחות מורחבות, חדרי סופריור גארדן עם יציאה לגינה פרטית, חדרי סופריור מרווחים למשפחות, וכן חדרי סטנדרט לזוגות ולאורחים בודדים.
מלון בית שמואל. צילום: איתי דהאןבמסגרת תהליך ההתחדשות, צפוי המלון לחנוך בקרוב מתחם Wellness על גג המבנה, שיכלול בריכת שחייה עם נוף פנורמי לקו הראשון של חומות העיר העתיקה ומגדל דוד, לצד מתחם ספא.
לצד המלון פועל גם מרכז הכנסים והתרבות המחודש של בית שמואל, אשר שודרג ומציע אירוח לכנסים מקצועיים, אירועים עסקיים ומופעי תרבות. המרכז כולל מספר מתחמים, בהם אולם בלאושטיין הפנורמי המכיל עד 380 אורחים, עם קירות זכוכית ונוף לחומות העיר העתיקה, אולם FRIENDS תיאטרון הירש עם 350 מקומות ישיבה, חצר פנימית ירושלמית לאירועים עד 300 משתתפים, וכן חדרי ישיבות נוספים.
המלון ומרכז הכנסים עברו לאחרונה לבעלות אנשי העסקים אלי דנון ומומי דהן, ומנוהלים על ידי עדי בן שטרית, בעלת ניסיון בענף התיירות הירושלמי, אשר ניהלה בעבר את מלון אלדן בעיר. למלון ולמרכז הכנסים תעודת כשרות מטעם רבנות ירושלים.
מלון בית שמואל. צילום: איתי דהאןאלי דנון ומומי דהן, מנהלי בית שמואל המחודש: "החזון שלנו בבית שמואל הוא להעניק חוויה אחרת בירושלים המשלבת את כל הפסיליטיז המתקדמים הנדרשים לאירוח מקצועי ויוקרתי, תוך שמירה על האותנטיות הירושלמית והחיבור האמיתי לעיר, לצד מיקום שאין שני לו מול חומות העיר העתיקה. בית שמואל נועד להיות בית לאורחים מהארץ ומהעולם, לקהלים עסקיים ופרטיים, ולכל מי שמחפש לחוות את ירושלים לא רק כאתר תיירות, אלא כעיר חיה, נושמת ומעוררת השראה".
מלון בית שמואל. צילום: איתי דהאן





