או לה-לה! 5 מקומות בתל אביב שיקחו אתכם לפריז בביס אחד
שוקו עם קצפת וקרואסון, בית קפה רומנטי, גראטן עם סטייק ואוייסטרים בצהרי היום עם שמפניה. תל אביב מציעה לא מעט מקומות ולא מעט ביסים שישלחו אתכם לחורף קסום בפריז, אז תשאירו את הדרכון בבית ולכו ליהנות
קרדיטים מקורי:להרגיש כמו בפריז בחורף. צילום אנטולי מיכאלו חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
אין תמונה יותר רומנטית מלשבת בבית קפה קטן ורומנטי ביון חורפי בין רחובות פריז. השלג יורד באיטיות ואתם מתענגים על קרואסון מדופדף ושוקו לוהט או על אוייסטרים וגבינות לצד כוס יין.
אבל פריז רחוקה, קרה והאיום האיראני מונע מאיתנו לצאת כרגע לחו"ל ולאלו מבינכם שאין להם את היכולת או הזמן לנסוע לפאריז - אל נא תיפול רוחכם! כי בתל אביב מסתתרות להן פינות חמד צרפתיות שיספקו לכם את הביס והחוויה המושלמת להרגיש לרגע בשאנז אליזה עם קרואסון.
גראטן ושמפניה ב"פאלט"
מסעדת פאלט מביאה ליפו את פריז הכי בסטייל שאפשר. אווירה רומנטית, שולחנות קטנים, ומטבח עם טכניקות צרפתית. המיקום על השדרה והעיצוב המוקפד מעניקים תחושה של מסעדת פיין-דיינינג אירופאית כשהאווירה בפנים הכי נעימה וחמימה.
בתפריט:
שדרות ירושלים, תל אביב-יפו.
צילום אוסנת גואטהקרואסון שוקולד ושוקו בקפה שנטל
על רחוב מקווה ישראל, בלי שהרבה ידעו עליו, ממוקם לו קפה שנטל שמביא את האווירה הנינוחה של בתי הקפה הצרפתיים הקטנים אל הרוחובת התל אביביים.
עם שולחנות קטנים ואווירה אינטימית, זהו המקום המושלם לבראנץ' קליל או ישיבה עם לפטופ קפה וקרואסון שוקולד מושלם. המקום הזה חמוד להפליא ורגוע.
בתפריט: קרוק מאדאם מושחת עם בשמל איכותי ומבחר מאפים בעבודת יד, עוגיות נהדרות קרואסונים תפוחים וכריכי בגט נהדרים. מותק של מקום
מקווה ישראל 3, תל אביב.
צילום מסך מתוך האינטסגרםמרק בצל מוקרם בשה ויוי
באחד הלוקיישנים הכי מרכזיים- דיזינגוף פינת בן גוריון, שוכנת ה- שה-ויוי של השף אסף שנער - ביסטרו צרפתי קלאסי ותוסס. המסעדה מייצרת חוויה של ביסטרו שכונתי פריזאי ואווירה אירופאית מלאת סטייל.
בתפריט: סטייק קלאסי ברוטב עשיר המוגש לצד הר של צ'יפס דקיק ופריך.ביסים קטנים, גראטן, שוקו חם והכי חשוב - מרק בצל מוקרם מושלם של חורף.
דיזנגוף, תל אביב.
שה ויוי בראנץ צילום עדי לרשוקו, תותים וקרואסון ענקי בקפה עלמה
רשת קפה עלמה משיקה את The Chocolate Season, חוויה חורפית בהשראת בתי הקפה האייקוניים של פריז, שם שוקו חם אינו רק משקה אלא טקס שלם. במסגרת החוויה יוגש שוקו חם סמיך ועשיר משוקולד מובחר, המוגש בקנקן כסף אישי, לצד קערת קצפת אוורירית ותותים טריים וקרואסון חמאה פריזאי גדול במיוחד, המיועד לטבילה בתוך השוקולד, בדיוק כפי שנהוג בבתי הקפה בפריז.
כמה יעלה כל הטוב הזה?
שוקו חם וקצפת, גביע תותים וקרואסון חמאה ענק- 79 ₪ / זוג כוסות שוקו חם וקצפת, גביע תותים וקרואסון חמאה ענק- 99 ₪.
להרגיש כמו בפריז בחורף. צילום דן פרץבגט עם חמאה ואקלר נוגט במייזון קייזר
מייזון קייזר - האימפריה של האופה אריק קייזר העלתה את רף האפייה בתל אביב עם מספר סניפים המוקדשים כולם לדיוק הצרפתי. אמנם מאז שהיא הגיעה נפתחו לא מעט מקומות נהדרים של קרואסונים ועוד אבל עדיין בעיני למייזון קייזר יש את הבגט הכי טעים בעיר והפטיסרי שלהם מצויין - זהו מוסד קולינרי שבו חומרי גלם משובחים כמו חמאה צרפתית מיובאת מקבלים את הבמה המרכזית בתוך מאפים ולחמים מוקפדים.
בתפריט: הבאגט המפורסם בעל הקראסט המתפצפץ ומבחר פטיסרי כמו אקלרים וטארט סיטרון.








