טרגדיה בדרום: נער נהרג מפגיעת אוטובוס
כוחות הצלה ביצעו ניסיונות החייאה בזירה בסמוך למושב קוממיות אך נאלצו לקבוע את מותו של הנער; המשטרה פתחה בבדיקת נסיבות האירוע
זירת התאונה. צילום: איחוד הצלה חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
נער בן 17 נהרג היום (ג') לאחר שנפגע מאוטובוס בכביש 3533, סמוך לכניסה למושב קוממיות, במהלך הפגנה שהתקיימה במקום.
כוחות ההצלה שהוזעקו לזירה ביצעו פעולות החייאה ממושכות, אולם בשל הפציעות הקשות נאלצו לקבוע את מותו במקום.
בשעה 16:20 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב לכיש על הולך רגל שנפגע מאוטובוס. חובשים ופראמדיקים של מד"א דיווחו תחילה על צעיר במצב אנוש עם חבלת ראש קשה, ובהמשך נקבע מותו בזירה.
צוותי איחוד הצלה שהגיעו למקום העניקו אף הם טיפול רפואי לנפגע, כאשר על פי הדיווחים מדובר היה בפגיעה שאירעה במהלך הפגנה. מתנדבי זק"א מטפלים בזירה.
נסיבות האירוע נבדקות.
דולב מרציאנו, מיכאל לברון ויונתן סמולר, חובשים באיחוד הצלה:
"סיפרו לנו בזירה כי הנער נפגע מאוטובוס במהלך הפגנה. לאחר פעולות החייאה ממושכות לצערנו מותו נקבע במקום עקב אופי הפציעות הקשות מהן סבל".
חובש בכיר במד"א מאיר אביבי וחובש רפואת חירום במד"א עידו נבון סיפרו:
"מדובר בתאונת דרכים מזעזעת - הולך רגל שנפגע מאוטובוס. הגענו למקום וראינו צעיר כבן 17 שוכב על הכביש כשהוא מחוסר הכרה. ביצענו בדיקות רפואיות והבחנו שהוא ללא דופק, ללא נשימה וסובל מחבלה קשה מאוד בראשו. לצערנו, הוא היה ללא סימני חיים ונאלצנו לקבוע את מותו במקום".
האזינו לדבריו של דולב מרציאנו, חובש איחוד הצלה, מזירת התאונה:
(צילום: איחוד הצלה)








