"יש היענות מטורפת": אלו היעדים המפתיעים למשפחות בשנת 2026. צפו
גל זוטא, טל צימרמן נהמי והילה מור אלון שיתפו מניסיונן האישי, התייחסו ליעדים מפתיעים למשפחות והעניקו טיפים לנסיעה רגועה עם הילדים
צילום: אירה מקיינקו חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
פאנל בלוגריות הטיולים המשפחתיים שנערך באולפן השקוף של PassportNews ביריד IMTM.
צפו בראיון המלא:
הילה מור-אלון סיפרה כי ניתן להבחין בשינוי משמעותי בהיקף התיירות בהשוואה לשנה שעברה: “אי אפשר להשוות את השנה הזאת לשנה שעברה. ברשתות החברתיות יש פי שניים יותר פעילות, בעיקר ביעדים של משפחות באירופה - אוסטריה, גרמניה ופולין. יש היענות מטורפת, פונים אליי עם המון שאלות”.
היעדים שהפתיעו - מתאילנד ועד פולין
גל זוטא סיפרה אילו יעדים הפתיעו אותה במיוחד השנה: “יש שני יעדים שהפתיעו אותי. הראשון הוא תאילנד למשפחות. הייתי עם הילדים בבנגקוק ובקאו לאק והיה מדהים - מלונות מותאמים לילדים, אטרקציות, ואפילו האוכל הפתיע לטובה. הילדים שלי בררנים, וגם הם נהנו. היעד שני שלי הוא פולין - זה יעד זול ונחמד, עם המון מה לעשות. היינו בביאלקה ובקרקוב, תיירות החורף באזור מדהימה, ושמעתי שגם תיירות הקיץ שם חזקה מאוד”.
טל צימרמן נהמי הצטרפה להמלצה על פולין:
“פולין הפתיעה אותנו לגמרי. זה יעד שמתאים לכל העונות, עם אטרקציות לילדים כמו פארקי מים. הרבה יותר אנשים צריכים להכיר את היעד הזה ולשנות את התפיסה לגבי פולין”.
טיול בלי לחץ: כך מתכוננים נכון
הילה הדגישה שהמפתח לטיול בלי לחץ הוא תכנון מוקדם: “הטיפ הכי חשוב הוא להזמין מראש - זה מה שאני עושה תמיד”. טיפ נוסף, לדבריה, נוגע להתמודדות עם תחושת אי נוחות בחו״ל: “אם מרגישים חשש שלא אוהבים אותנו, אני ממליצה להביא מתנות קטנות מהארץ - קפה שחור, מזכרות, מוצרים מים המלח. אם אני מרגישה טיפה עוינות, אני מביאה מתנה ומיד אנחנו הופכים לחברים טובים”.
גל התייחסה לעיתוי הנסיעה:
“אם יש אפשרות - עדיף לנסוע בתחילת יוני. זה מוזיל עלויות, יש פחות עומסים, וגם מבחינת מסגרות הילדים הם פחות לומדים. גילינו שתחילת יוני זו עונה מדהימה”.





