התרופה לסטרס: 5 בראנצ'ים חדשים בתל אביב עם מוזיקה, אלכוהול ואווירת חו"ל
מפחמימות ועד מוזיקה חיה. הציפיה לבאות גורמת לנו לרצות לאכול כדי להרגיע את הלחץ. מצאנו לכם 5 בראנצ'ים חדשים שיספקו לכם את כל מה שצריך בזמן שכולנו ממתינים להחלטה של טראמפ
בראנץ' יפני באמצע תל אביב. צילום: Eliors Production. חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
אין מה לומר שכל הציפיה לתקיפה האמריקנית והמחשבה על הבאות מייצרת אצלנו אכילה רגשית מוגברת וצורך עז לאיזה כוס יין באמצע היום.
לכן הבשורה על בראנצ'ים חדשים הם בדיוק המענה למצב הנוכחי, בעיקר שחלקם משלבים מוזיקה ואלכוהול משובח.
הנה 5 בראנצ'ים חדשים בתל אביב שאסור לכם לפספס.
פאלט / באווירה צרפתית סוערת
בהשראת מגמת ה-Soft Clubbing ששוטפת את אירופה, בביסטרו פאלט ממשיכים את הקו הפריזאי ומשיקים את Parisian Brunch Rave - אירוע צהריים שמתרחש אחת לשבועיים, שבו אוכל, מוזיקה ואלכוהול נפגשים לחוויה אחת חצופה, אלגנטית וחסרת מעצורים.
אחת לשבועיים יתארח במקום קונדיטור אורח שיהיה אחראי על השפע הקולינרי והכל בשילוב, ברמן, דיג׳יי וזמרת כולם יחד, בקצב אחד.
על הבר ובחלל נפרש בופה גדול עם שפע של ביסים מלוחים ומתוקים בהשראה פריזאית, שממשיך לזרום לכל אורך האירוע.
בין המנות: מאפים צרפתיים גדולים, לחמים, בגטים ובריושים, מגשים של גבינות בושה חמות מהתנור, קיש לורן, פרנץ׳ טוסטים, פחזניות, קינוחי כף, מנות קטנות ומלוחות, הרים של חמאה מתובלת שנשפך עליה דבש, גבינות צרפתיות, קפה, מיצים סחוטים ושפע של דרינקים שבאים מעולה באמצע היום.
מחיר: 290 ש"ח הכולל כניסה ואוכל חופשי.
מתי ואיפה: ביסטרו פאלט, שד׳ ירושלים 22, יפו. ימי שישי 12:30-16:00. להזמנות
בראנץ' פאלט צילום טל קולטגאייג'ין / באווירה יפנית
אם חשבתם שראיתם כבר הכל בסצנת הבראנצ'ים של תל אביב, כדאי שתכירו את הבשורה החדשה שמגיעה מרחוב לילנבלום שם מסעדת גייג'ין איזקאיה משיקה תפריט בראנץ' יפני ראשון מסוגו בניצוחו של השף גיל-עד דאבוש.
בין המנות: התפריט החדש מציע חוויה רב חושית שמתחילה במנות ניגירי וסשימי טריות וממשיכה למנות בראנץ' קלאסיות שעברו טרנספורמציה יפנית מוקפדת כמו בנדיקט פנקייק עם בייקון ורוטב הולנדייז או צ'אוואנמושי לובסטר טרי עם דאשי וקוויאר לצד מנות סאנדו פופולריות ואודון קרבונרה מושחת עם בטן חזיר בטמפורה ופרמז'ן.
את הארוחה חותמים קינוחים מסקרנים כמו פנקייק יפני עם אנקו או שוקופאן פרנץ' טוסט עם קרם פטיסייר ונגיעת פלפל שחור
החוויה בגייג'ין מצליחה לשמר את הדיוק היפני לצד אווירה קלילה ומשוחררת של צהרי שישי ושבת.
מתי ואיפה: בימי שישי ושבת בין השעות 12:00 ל-15:30. לילנבלום 29 בתל אביב.
בראנץ' יפני באמצע תל אביב. צילום: Eliors Production.אמש / באווירת מסיבה
מסעדת אמש מרחיבים את הבראנץ'-פארטי שלהם גם לימי שבת עם מנות מפנקות והרבה אלכוהול לצד מוזיקה חיה שממשיכה אל הערב ואווירה שמנתקת את המחשבות על המשך השבוע.
בין המנות: בריוש פרקרהאוס 42 ₪; חומוס מסבחה וכרוביות מטוגנות 46 ₪; תירס פחמים, חמאת שום, מנצ'גו כמהין מגורר 52 ₪; רושטי וביצה מושלמת עם תבשיל תרד והולנדייז 71 ₪; מקושקשת ראגו פטריות על בריוש קסטן עם חמאת פורצ‘יני 69 ₪; סאנדו בר-ים פריך עם איולי חזרת 82 ₪; כל זה עוד הרבה ביסים נהדרים לצד מוזיקה חיה ואווירת מסיבה שהופכת את צהרי הסופ"ש לבילוי.
מיותר להוסיף שאת הכל מלווים דרינקים שהופכים את הוויב לשמח כמו שבראנץ' סופ"ש חייב להיות.
מתי ואיפה: ימי שישי ושבת 12:00-16:00 לילנבלום 30, ת״א
צילום: מאיה לוזוןהאחים / אווירת פחמימות
מסעדת "האחים" משיקה את גרסת הבוקר החדשה שלה לאורך השבוע, עם תצוגה פנומנלית של מאפים מדופדפים מלוחים ומתוקים, בתוך חצר נסתרת שהיא ג’ונגל אורבני. הניראות היא מהפנטת, שורות שורות של מאפים בכל הגדלים והצורות שמייצרים תחושת פומו קשה כי פשוט רוצים לנגוס בהכל.
בין המנות: בגזרת המלוח תמצאו פוקאצ׳פורי עם גבינת ריקוטה ומאירי, זעתר וביצה, קרואסון ריבת שרי וגבינת שחת של מחלבת ברקנית, פטאייר חוביזה מקמח מונבט ומלוואח עם סמנה ובצל ירוק, כריך פוקצ'ה עם סלט ביצים, בייגל זעתר ממולא ועוד מלא מלא דברים. המחירים נעים בין 24-45 שקלים.
במתוק תמצאו רולדת תות עם זוטא לבנה ותזקיק תות של המזקקה של יוליוס, או שוקולטין (קרואסון שוקולד) מבצק מחמצת מקמח מונבט, קוגלהוף בריוש עם חושחש מסוכר ועוד. המחירים נעים בין 8-45 שקלים.
מתי ואיפה: אבן גבירול 26, תל אביב יפו. ראשון-שישי, 08:00-12:00.
בוקר חדש באחים - צילום נועם פריסמןקפה אירופה / באווירה תל אביבית
בקפה אירופה מחלקים את הבראנץ' לשתי חוויות מלאות אוכל לצד תפריט קוקטיילים מפתה, הופעות חיות, אירועי תוכן ושיתופי פעולה קולינריים מתחלפים.
Brunch Continental - בחלל הפנימי, הבר יתמלא בשפע מסחרר של מאפים מתוקים ומלוחים של איילת פטאל, השף-קונדיטורית, ביניהם: לחם תירס ויוגורט יווני, מקלות חמאת שום ופרמז'ן, מאפה סקונס, קנלה, עוגת גזר וקרם שמנת ועוד לצד גבינות ונקניקים משובחים ומבחר פירות העונה.
מתי: מהשעה 11:00 ועד 14:00 או עד אחרון המאפים.
Backyard Brunch – מהשעה 12:00 עד 16:00 נפתחת גם החצר המקורה עם תפריט בראנצ' ממטבחו של שף אריק שונברגר: מנות פתיח קטנות ב-38 ₪: שרימפס קוקטייל, אויסטרז ג'ילרדו, פטה כבד וריבה, סלט ביצים וחמון ועוד, ומשם למנות הדגל, ביניהן מולים מרינייר וצ’יפס, אגז בנדיקט עם פורל והולנדז, סטייק אנד אגז עם מח עצם ועוד (מחירים בין 51-129 ₪).
מתי ואיפה: כל שישי ושבת 11:00-16:00. איפה: קפה אירופה, שד' רוטשילד 9, תל אביב
משתה ופינוקים בקפה אירופה. צילום: גיא אשכנזי








