תל אביב 29°c
ניו יורק 22°c
לונדון 22°c
פריז 30°c
ברלין 23°c
אתונה 34°c
לרנקה 29°c
דווחו לנו
אא

סכנת קריסה לאורך 12 קילומטרים: האזהרה בעקבות קריסת המצוק בהרצליה

לאחר קריסת המצוק בחוף סידנא עלי, המשרד להגנת הסביבה ומנכ״ל החברה להגנות מצוקי חוף דורשים תקציב של 360 מיליון שקל לתוכנית ההגנות הימיות והיבשתיות למניעת אירועים נוספים

קריסת המצוק בחוף סידנא עלי קריסת המצוק בחוף סידנא עלי. צילום: אסף ניסנבוים, רשות הטבע והגנים

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

המשרד להגנת הסביבה והחברה הממשלתית להגנות מצוקי חוף הים התיכון הודיעו על הצורך בטיפול מיידי בעקבות קריסת מצוק הכורכר אתמול (שבת, 22.2) בחוף סידנא עלי בהרצליה, ומדגיש את חומרת התהליך והסיכונים הכרוכים בקריסת מצוקים לאורך חופי ישראל.

על פי הודעת המשרד, קריסת המצוק אינה אירוע מפתיע, אלא תהליך שהתפתח לאורך זמן, שעליו הוכרז בעבר ובמסגרתו כבר נבנו תוכניות הגנה. עם זאת, לטענת המשרד נדרשת כעת החלטה תקציבית שתאפשר להמשיך בעבודות ולספק מענה מספק ומיידי להגנת הציבור ולשמירה על חופי הים.

המצוקים לאורך חופי הים התיכון מוגנים הן על ידי הגנות יבשתיות והן על ידי הגנות ימיות. שלב ההגנות הימיות הראשון יצא לדרך לפני מספר שנים בהתאם להחלטות הממשלה, ובמסגרתו הוקצו כ-360 מיליון שקלים על ידי רשות מקרקעי ישראל. העבודות הללו בעיצומן וצפויות להסתיים עד יוני 2026.

לקראת מועד זה ביקש המשרד להגנת הסביבה, במסגרת דיוני התקציב, לקדם שלב המשך בהיקף תקציבי דומה, שיאפשר להרחיב את ההגנות למוקדים נוספים לאורך החוף, בראשם פרויקט הרצליה לצד חופים כגון אשקלון, בת ים ועמק חפר. עד כה, על פי המשרד, הוצעה הקצאה חלקית של כ-150 מיליון שקלים בלבד, כפופה לאישור תקציב המדינה.

המשרד דרש תקצוב מלא ומיידי של 360 מיליון שקלים להגנות הימיות, כדי לאפשר רציפות בעבודות ולהימנע מפער מסוכן בטיפול במצוקי החוף. במקביל מדגיש המשרד כי ייצוב המצוק מחייב שילוב של הגנות ימיות לצד הגנות יבשתיות. הגנות היבשה – הנתונות לאחריות הרשויות המקומיות ובהנחיית משרד הפנים – טרם תוקצבו במידה הנדרשת ולא קודמו בקצב המצופה.

לפני מספר חודשים הועברו לרשויות המקומיות ממצאים המצביעים על כ-12 ק״מ של חופים הנמצאים בסיכון קריסה, לצד פניות בנושא לגורמי ממשלה רלוונטיים. המשרד והחברה הממשלתית מציינים כי הם ערוכים להוביל את המשך הביצוע ולקבל על עצמם אחריות מלאה להרחבת העבודות, אם יוקצה התקציב הנדרש.

אם לא תתקבל החלטה תקציבית בתקופה הקרובה, נדרש לבצע צעדים נוספים לצמצום הסיכון לציבור, לרבות פרסום אזורי סיכון חמורים והמלצות להגבלת השימוש בחופים מסוימים. בהיבט הבטיחות המיידי, האחריות לנקיטת אמצעים בשטח כגון גידור, סגירת מעברים ושילוט לפי הנסיבות - מוטלת על הרשויות המקומיות שבתחומן נמצאים המצוקים, בהתאם להערכת סיכון בכל אזור.

“קריסת המצוק אינה אירוע מפתיע״, ציינה עידית סילמן, השרה להגנת הסביבה והוסיפה: ״מדובר בתהליך שעליו התרענו לאורך זמן, ויש כבר תוכניות מוכנות לביצוע. כעת נדרשת הכרעה תקציבית שתאפשר להמשיך את העבודות ולהגן על הציבור. אי אפשר להשאיר את המצוק ללא מענה ולהמתין לאירוע חמור יותר”.

קריסת המצוק בחוף סידנא עלי. צילום: אסף ניסנבוים, רשות הטבע והגניםקריסת המצוק בחוף סידנא עלי. צילום: אסף ניסנבוים, רשות הטבע והגנים

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: משרד להגנת הסביבה

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: