בעקבות המשך סגירת המרחב האווירי: אל על בעדכון נוסף לנוסעים
טיסות אל על וסאן דור סגורות למכירה עד 21 במרץ; עדכונים שוטפים ופרטי טיסות חילוץ ללקוחות באתר וברשתות החברתיות
אל על. צילום: Shutterstock דוברות חברת התעופה הישראלית אל על מעדכנת כי בהתאם להנחיות גורמי הביטחון ורשויות התעופה ועל רקע המשך סגירת המרחב האווירי של ישראל, בוטלו כל טיסות אל על וסאן דור שתוכננו עד מחר (ב׳), 2 במרץ.
הביטול כולל גם טיסות שתוכננו להמריא עד 2:00 בלילה שבין 2 ל-3 במרץ, וכן טיסות החזרה הרלוונטיות להן. הודעה נשלחה ללקוחות הרלוונטיים.
טיסות אל על וסאן דור סגורות בשלב זה למכירה עד 21 במרץ, זאת על מנת לאפשר עם פתיחת המרחב האווירי, קודם את שיבוצם של לקוחות אל על שטיסתם בוטלה, ולאפשר את חזרתם לישראל בהקדם האפשרי במסגרת טיסות החילוץ.
צילום: סאן דורלקוחות יעודכנו באופן יזום על ידי אל על באשר לשיבוצם לטיסות החילוץ. בהתאם להערכת המצב הנוכחית, בשלב זה לא נדרש מעבר ליעד אחר בעולם.
כל חדשות התעופה גם בערוץ ה-WhatsApp
אל על ממשיכה לפעול בתיאום עם גורמי הביטחון ורשויות התעופה. עדכונים שוטפים עולים כל העת בזמן אמת באתר אל על וברשתות החברתיות.




