תל אביב 25°c
ניו יורק 23°c
לונדון 17°c
פריז 18°c
ברלין 17°c
אתונה 28°c
לרנקה 26°c
דווחו לנו
אא

מזכיר המדינה הבריטי לענייני הגנה: איראן שיגרה שני טילים לקפריסין

על פי דיווחים בתקשורת זרה, ג'ון הילי, אמר שאיראן שיגרה טילים לכיוון האי קפריסין שבו מוצבים חיילים בריטים. עוד צוטט כאומר כי "מעטים ייתאבלו על מותו של האייתולה"

שר ההגנה של אנגליה, John Healey. צילום: shutterstock שר ההגנה של אנגליה, John Healey. צילום: shutterstock

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

מזכיר המדינה הבריטי הבכיר לענייני הגנה, John Healey, צוטט בכלי תקשורת זרים כי איראן שיגרה שני טילים לעבר האי קפריסין שבו ישנם בסיסים צבאיים בריטיים. כידוע, לאי השכן פונו בתחילה המלחמה גם מטוסים של חברות התעופה הישראליות.

"אנחנו די בטוחים שהם לא היו מכוונים לבסיסים שלנו, אך זה מראה כמה הנקמה האיראנית היא ללא אבחנה", כך צוטט בכלי תקשורת זרים.

עוד צוטט כאומר כי "מעטים ייתאבלו על מותו של האייתולה".

עוד אמר, "כאשר מטוסי בריטניה שלנו ממריאים מקטאר, הם מגינים מפני כל טילים או רחפנים שמכוונים לקטאר. כאשר הם ממריאים מקפריסין, הם עושים את אותו הדבר עבור קפריסין. אבל כמובן, כאשר המטוסים שלנו בשמיים ורואים דברים, טילים או רחפנים שמכוונים למדינות אחרות, הם ייירטו אותם. כאשר אני מדבר על תפקיד בריטניה בחיזוק היציבות האזורית כחלק מפעולות הגנה אזוריות מתואמות, זה מה שאני מתכוון אליו", כך צוטט.

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: קפריסין

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: