בשל המצב הביטחוני: שינוי במיקום מבחני רשות הספנות והנמלים
בעקבות המצב הביטחוני והנחיות פיקוד העורף, הוחלט להעביר את המבחנים העיוניים של רשות הספנות והנמלים מהרצליה לטבריה. המבחנים יתקיימו במתכונת מתוגברת בימים ראשון עד רביעי, בכפוף להזמנת תור מראש דרך מערכת MyGov
המרינה בטבריה. צילום: trabantos / Shutterstock חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
משרד התחבורה הודיע היום (ד') על שינוי במיקום המבחנים העיוניים של רשות הספנות והנמלים, זאת בעקבות המצב הביטחוני ובהתאם להנחיות פיקוד העורף.
על פי ההודעה, החל מיום שלישי, 10 במרץ, לא יתקיימו מבחנים עיוניים במשרדי רשות הספנות והנמלים בהרצליה. במקום זאת, המבחנים ייערכו במתכונת מתוגברת בסניף הרשות בטבריה, הממוקם במתחם גליל סנטר.
המבחנים יתקיימו בימים ראשון עד רביעי בין השעות 08:00 ל-14:00, במטרה לאפשר למועמדים להמשיך ולהיבחן למרות השינויים הנדרשים בתקופה הנוכחית.
במשרד התחבורה מזכירים כי יש להזמין מועד למבחן מראש באמצעות מערכת MyGov, וכי לא ניתן להגיע למבחן ללא קביעת תור במערכת.
משרד התחבורה ורשות הספנות והנמלים ציינו כי הם ממשיכים לעקוב אחר הנחיות פיקוד העורף, ויעדכנו את הציבור בכל שינוי נוסף במידת הצורך.








