"היערכות מוגברת של חיזבאללה לירי לעבר ישראל"
דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין, פרסם הודעה מיוחדת: "מערכי ההגנה האווירית שלנו ערוכים להגן על העורף, כוחות היבשה מעמיקים את ההגנה על המדינה. האויב מנסה לזרוע פחד ובהלה". צפו בדבריו המלאים של דובר צה"ל
צילום: דובר צה"ל חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
בישראל נערכים לירי מוגבר של טילים מחיזבאללה לעבר ישראל. כך אומר בשעות אלה דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין.
עוד הוסיף כי "כוחות היבשה מעמיקים את ההגנה על המדינה. האויב מנסה לזרוע פחד ובהלה. כלל מערכי ההגנה האווירית שלנו ערוכים להגן על העורף וליירט כל איום".
באשר לעורף אמר דפרין: "חשוב להמשיך לפעול באחריות ולשמור על קור רוח. צה"ל מתורגל ומנוסה באירועים מסוג זה. יש להמשיך ולהישמע רק להוראות של פיקוד העורף ודובר צה"ל. נמשיך לפגוע בכל מי שיאיים לפגוע על ביטחונכם".
צפו בדברים המלאים של דובר צה"ל:
בהמשך לדברי דובר צה"ל הדגיש ראש עיריית נהריה רונן מרלי בסרטון שפרסם לתושבים: "אנחנו בימים מורכבים, נהדק את החוגים, נקפל את האנשים הביתה לפני הערב. נוריד הילוך. נתכנס עם המשפחות ונהיה במרחבים מוגנים. נעביר את הערב, אני מקווה שבשקט. ככל שצה"ל יעמיק את התקיפה בלבנון אני מניח שהימים יהיו עוד יותר מורכבים".






