תל אביב 26°c
ניו יורק 27°c
לונדון 24°c
פריז 24°c
ברלין 19°c
אתונה 24°c
לרנקה 26°c
דווחו לנו
אא

יציאת מצרים בפסח? אלה מספרי היוצאים למצרים

נתוני רשות האוכלוסין וההגירה חושפים תנועה ערה במעברי הגבול, כאשר מספר היוצאים מהארץ היה כפול ממספר הנכנסים. מתחילת המלחמה: למעלה מ-170 אלף אזרחים, רובם המכריע דרך המעברים היבשתיים

מעבר טאבה מצרים צילום: Shutterstock

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

על פי הנתונים המעודכנים של רשות האוכלוסין וההגירה לאתמול (שלישי 31.3.26) ניכרת העדפה ברורה של הישראלים ליציאה מהמדינה. במהלך יום זה בלבד, עזבו את הארץ 10,986 ישראלים, נתון הגבוה משמעותית ממספר הנכנסים באותו פרק זמן, שעמד על 5,062 בני אדם בלבד.

הדומיננטיות של המעברים היבשתיים

בחינת דרכי היציאה של האזרחים מגלה כי רובם המכריע בחר לעזוב את הארץ דרך היבשה. מתוך כ-11 אלף יוצאים, 8,718 עברו במעברים היבשתיים, בעוד שרק 2,215 יצאו דרך המעברים האוויריים ו-53 נוספים דרך הים. מאז תחילת הרישום ב-28.2.26 הצטבר מספר היוצאים מהארץ לכדי 170,055 ישראלים.

תמונת המצב הכוללת

למרות הזינוק במספר היוצאים ביממה האחרונה, הנתונים המצטברים מתחילת המבצע מראים כי מאזן התנועה הכולל עדיין נוטה לטובת הנכנסים. מיום שבת 28.2.26 ועד לבוקר יום רביעי 1.4.26 נכנסו לישראל 201,166 אזרחים בסך הכל. מתוכם, כ-124,438 הגיעו בטיסות, מה שמעיד על הבדל משמעותי בין אופי הכניסה לארץ (בעיקר אווירית) לבין אופי היציאה ממנה (בעיקר יבשתית).

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: רשות האוכלוסין וההגירהמעבר טאבהמעבר נהר הירדן

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: