תל אביב 26°c
ניו יורק 23°c
לונדון 17°c
פריז 17°c
ברלין 15°c
אתונה 27°c
לרנקה 27°c
דווחו לנו
אא

מתחילת המלחמה מול איראן: כמעט 300 אלף ישראלים נכנסו לארץ - וכמה יצאו?

נתוני רשות האוכלוסין וההגירה נותנים את היקף התנועה המלא מאז סוף חודש פברואר. ביממה האחרונה: מספר הכניסות היה גבוה פי 2.5 ממספר היציאות. כל הנתונים

טיסות מירדן טיסות מירדן. צילום: PassportNews

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

רשות האוכלוסין וההגירה מפרסמת הבוקר (ראשון 12.4) את הסיכום המקיף של תנועת הישראלים במעברי הגבול תחת מבצע "שאגת הארי". הנתונים המעודכנים מצביעים על תנועה של למעלה מחצי מיליון אזרחים בסך הכל מאז החל המבצע בסוף פברואר.

במהלך אתמול (שבת 11 באפריל 2026) נרשמה מגמה ברורה של חזרה לישראל. 10,775 ישראלים נכנסו לארץ בעוד שבאותה היממה יצאו ממנה 4,468 ישראלים בלבד. פילוח המגיעים לישראל ביום זה מראה כי 7,606 עברו במעברים היבשתיים, 3,152 נחתו במעברים האוויריים ו-17 נכנסו דרך המעברים הימיים.

בקרב היוצאים מהארץ ביממה האחרונה נרשמו 2,649 יציאות דרך המעברים היבשתיים, 1,808 דרך המעברים האוויריים ו-11 יציאות דרך הים.

בסך הכל, מיום שבת 28.02.2026 בשעה 08:00 ועד לבוקר יום ראשון נכנסו לישראל בסך הכל 285,412 ישראלים. מנגד עומד מספר הישראלים שיצאו מהארץ באותה התקופה על 259,394

רוב היציאות: דרך היבשה

בחינת הנתונים לאורך כל תקופת המבצע מגלה את העדפות הציבור בבחירת נתיבי התנועה. המעברים היבשתיים רשמו את נפח הפעילות הגבוה ביותר עם 134,516 נכנסים ו-166,600 יוצאים.

במעברים האוויריים נרשמו 150,260 כניסות לישראל לעומת 92,022 יציאות מהארץ. המעברים הימיים רשמו פעילות נמוכה משמעותית עם 636 נכנסים ו-771 יוצאים בסך הכל. הנתונים מציגים תמונה של חזרה מסיבית של ישראלים לישראל בנתיבי האוויר והיבשה כאחד.

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: רשות האוכלוסין וההגירה

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: