חשד לאירוע ביטחוני בלונדון: פעילות משטרתית מוגברת סמוך לשגרירות ישראל; משרד החוץ: כל העובדים בטוחים
המשטרה בודקת פריטים חשודים סמוך לשגרירות ישראל, לאחר פרסום סרטון שבו נטען לניסיון תקיפה באמצעות רחפנים; משרד החוץ מבהיר כי לא הייתה פגיעה בשגרירות וכי כל העובדים בטוחים
משטרה. צילום: Shutterstock חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
חשד לאירוע ביטחוני בלונדון, לאחר שנרשמה הבוקר (17.4) נוכחות משטרתית מוגברת באזור גני קנזינגטון, הסמוכים לשגרירות ישראל בעיר. הכוחות פועלים בזירה בעקבות איתור מספר פריטים חשודים, כאשר חלק מהשוטרים פועלים כשהם מצוידים באמצעי מיגון.
במקביל, יחידת הלוחמה בטרור של לונדון בוחנת סרטון שהופץ ברשת, בו נטען כי בוצעה תקיפה באמצעות רחפנים שנשאו חומרים מסוכנים לעבר שגרירות ישראל הסמוכה. עם זאת, המשטרה הבהירה כי לא אירעה תקיפה בפועל בשגרירות.
ממשרד החוץ נמסר כי נבדק חשד לאירוע ביטחוני בפארק הסמוך לשגרירות, והובהר כי לכל עובדי השגרירות שלום וכי השגרירות עצמה לא הותקפה.
לפי הודעת המשטרה המקומית, הוטלו חסימות באזור ואין גישה לציבור לגנים ולסביבתם, זאת בזמן שמתבצעות בדיקות בשטח. למרות האירוע, הרשויות מדגישות כי בשלב זה לא קיים מידע המצביע על סיכון מוגבר לציבור.
כוחות הביטחון ממשיכים בבדיקת אמינות הסרטון ובוחנים אפשרות לקשר לפריטים שנמצאו בזירה.








