תל אביב 23°c
ניו יורק 23°c
לונדון 17°c
פריז 21°c
ברלין 18°c
אתונה 21°c
לרנקה 21°c
דווחו לנו
אא

מזג אוויר קיצוני בדרום: חשש לשיטפונות וחסימות כבישים החל ממחר

המשטרה נערכת למערכת חורפית חריגה בנגב, ים המלח והערבה; נהגים מתבקשים להימנע מהגעה לאזורים מסוכנים

נהיגה בגשם צילום: Shutterstock

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

nערכת מזג אוויר חורפית צפויה לפקוד החל ממחר (ב׳, 27.4) את אזור הדרום - מהנגב, דרך ים המלח ועד הערבה המרכזית, ולהביא עמה גשמים עזים, סופות רעמים וברקים.

על פי הודעת דוברות המשטרה, במחוז הדרומי נערכים לאפשרות של הצפות ושיטפונות, בעיקר בנחלי הנגב ובאזור הערבה. בהתאם להתפתחויות בשטח, צפויות חסימות יזומות של כבישים במהלך היום, במטרה לשמור על בטיחות משתמשי הדרך.

בין הצירים שעלולים להיפגע: כביש 90 באזור עין גדי ועד צומת מנוחה, כביש 40 באזור נחל ציחור, כביש 232 באזור נחל שקמה וכביש 234 סמוך לגשר צאלים.

במשטרה מדגישים כי כוחות רבים, בהם שוטרי תנועה, יחידות חילוץ, לוחמי מג״ב ומתנדבים, ייפרסו בשטח על מנת לנהל את התנועה ולסייע לציבור.

עוד נמסר כי הציבור מתבקש לתכנן מראש את נסיעותיו ולהתאים את מסלול הנסיעה לתנאי מזג האוויר. בנוסף, מומלץ להימנע מהגעה לאזורים בהם קיים חשש לשיטפונות, ולא להתקרב לערוצי נחלים או מקורות מים זורמים.

המשטרה תעדכן באופן שוטף על חסימות ושיבושי תנועה, וניתן לקבל מידע גם באמצעות מוקד 110, הצ׳אט-בוט וערוצי העדכון הרשמיים.

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: משטרת ישראל

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: