כמעט 20 מיליון נוסעים בחודש: Ryanair לא עוצרת
ענקית הלואו קוסט רשמה עלייה של 5% במספר הנוסעים, הפעילה יותר מ-108 אלף טיסות ושמרה על תפוסה גבוהה של 93%. במקביל, נפתחה מכירת הכרטיסים לקו חדש באירופה
Ryanair. צילום: Shutterstock חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
Ryanair ממשיכה לטפס.
חברת הלואו קוסט מדווחת על המשך צמיחה בתנועת הנוסעים באפריל 2026, כאשר במהלך החודש הטיסה 19.3 מיליון נוסעים, עלייה של 5% לעומת אפריל אשתקד.
החברה הפעילה החודש יותר מ-108 אלף טיסות ברחבי רשת הקווים שלה באירופה, עם שיעור תפוסה של 93%, נתון המצביע על ביקוש יציב לטיסות, לצד התאמה בין היצע המושבים לביקוש בפועל.
כמו כן, בסיכום 12 החודשים שהסתיימו באפריל 2026, הטיסה ריינאייר 209.3 מיליון נוסעים, לעומת 201.3 מיליון בתקופה המקבילה בשנה שעברה, עלייה של 4%. שיעור התפוסה בתקופה זו עמד על 94%.
במקביל, החברה ממשיכה להרחיב את רשת הקווים שלה. נמל התעופה של פראג הודיע כי ריינאייר תפעיל החל מ-25 באוקטובר 2026 קו חדש לפלרמו שבסיציליה. הקו יופעל ארבע פעמים בשבוע, בימי שלישי, חמישי, שבת וראשון, והכרטיסים כבר זמינים לרכישה באתר החברה.
פלרמו, איטליה. צילום: Shutterstock







