תל אביב 28°c
ניו יורק 22°c
לונדון 22°c
פריז 23°c
ברלין 21°c
אתונה 31°c
לרנקה 28°c
דווחו לנו
אא

פירמת ערן בוכריס מתרחבת: רו"ח שרית קירמאיר מונתה לראש תחום CFO

על פי החברה, המינוי החדש צפוי לחזק את מערך השירותים הפיננסיים של הפירמה ולהעמיק את פעילות הייעוץ האסטרטגי והליווי הניהולי לחברות ויזמים

מינוי חדש,  רו"ח שרית קירמאיר. צילום: יח"צ מינוי חדש, רו"ח שרית קירמאיר. צילום: יח"צ

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

פירמת ראיית החשבון והייעוץ האסטרטגי לעסקים של ערן בוכריס ממשיכה להתרחב. מודיעה היום (ב') על מינויה של רו"ח שרית קירמאיר למנהלת תחום שירותי ה-CFO במיקור חוץ.

מהחברה נמסר כי המהלך מגיע כחלק מהרחבת המעטפת המקצועית שמעניק המשרד ללקוחותיו ולחברי מועדון SRI, תוך הידוק שיתוף הפעולה עם חברת SRI קונסלטינג.

קירמאיר, רואת חשבון בעלת ניסיון עשיר בניהול כספים בחברות פרטיות וציבוריות, תוביל את המערך המעניק ליווי פיננסי אסטרטגי וניהול כספים חיצוני לחברות הזקוקות למומחיות זו כחלק מפעילותן השוטפת.

לדברי בוכריס, "הצטרפותה של קירמאיר לצוות מאפשרת למשרד להעמיק את שירותי מיקור החוץ הפיננסיים ולהציע פתרונות ניהול מתקדמים מעבר לשירותי ראיית החשבון המסורתיים".

עוד לדבריו, "המינוי החדש הוא צעד טבעי בהתפתחות הפירמה, המבקשת לספק מענה הוליסטי ומקצועי לצרכים המורכבים של חברות ויזמים במשק".

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: מינויים

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: