תל אביב 28°c
ניו יורק 23°c
לונדון 16°c
פריז 20°c
ברלין 19°c
אתונה 31°c
לרנקה 31°c
דווחו לנו
אא

מלון והופעה בכרטיס אחד: בראון משיקה חבילות קיץ עם הופעות של האמנים המובילים בישראל

חבילות הקיץ החדשות של רשת המלונות משלבות לינה עם הופעות של ברי סחרוף, ישי ריבו, עידן רייכל, עברי לידר ואמנים נוספים, לצד הטבות לחודש הגאווה וחופשות משפחתיות בגליל ובכנרת. כל המועדים והמחירים

מלון בי׳ץ האוס מלון בי׳ץ האוס. צילום: אסף פינצ׳וק

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

רשת מלונות בראון מבית ישראל קנדה השיקה את תוכנית הקיץ שלה, הכוללת חבילות נופש המשלבות לינה במלונות הרשת יחד עם כרטיסים להופעות חיות של אמנים מובילים בישראל.

במסגרת המהלך מציעה הרשת חבילות אירוח במלונותיה בתל אביב, ירושלים ואשדוד, הכוללות כניסה להופעות של אמנים ובהם ברי סחרוף, ישי ריבו, עידן רייכל, בניה ברבי, עברי לידר, התקווה 6, שלומי שבת ופבלו רוזנברג, דני סנדרסון ומירי מסיקה, מועדון הקצב של אביהו פנחסוב ואמנים נוספים.

מלון בראון ירושלים. צילום: מקס קובלסקימלון בראון ירושלים. צילום: מקס קובלסקי

בין החבילות המוצעות:

מלון הופעה תאריך מחיר החל מ-
בראון ירושלים דני סנדרסון מארח את מירי מסיקה 10 ביוני 850 שקל לזוג ללילה
בראון ירושלים ברי סחרוף 17 ביוני 850 שקל לזוג ללילה
בובו תל אביב ישי ריבו 4 ביוני 1,100 שקל לזוג ללילה
בראון מחנה יהודה ברי סחרוף 17 ביוני 1,115 שקל לזוג ללילה
ווסט אשדוד עידן רייכל 18 ביוני 1,240 שקל לזוג ללילה
בראון ביץ' האוס תל אביב התקווה 6 4 ביולי 1,351 שקל לזוג ללילה
בראון ממילא בניה ברבי 18 ביוני 1,850 שקל לזוג ללילה

במקביל לחבילות ההופעות, מציינת הרשת את חודש הגאווה עם מבצעי לינה מיוחדים במלונות נבחרים בתל אביב בין 4 ל-13 ביוני. בין ההצעות: מלון Play Seaport בנמל תל אביב החל מ-509 שקל לזוג ללילה, מלון דברה בראון תל אביב החל מ-647 שקל ללילה ומלון Play לבונטין החל מ-799 שקל לזוג ללילה.

מלון סי פורט תל אביב. צילום: מקס קובלסקימלון סי פורט תל אביב. צילום: מקס קובלסקי

בנוסף, מציעה הרשת חבילות נופש משפחתיות במלונות הגליל והכנרת, הכוללות פעילויות ואטרקציות להורים ולילדים. כך למשל, מלון גליליון מציע במהלך חודש יולי חבילת אירוח של שני לילות לזוג ושני ילדים, החל מ-1,710 שקל ללילה.

״הקיץ הזה אנחנו מביאים את התרבות הישראלית לתוך חוויית האירוח שלנו״, ציינה ענת אהרון, משנה למנכ"ל רשת מלונות בראון מבית ישראל קנדה, והוסיפה: ״הקהל מחפש היום ערך מוסף לחופשה שלו, ואין שילוב טבעי יותר מאשר מלונות הקונספט הייחודיים שלנו יחד עם האמנים האהובים והגדולים ביותר בישראל. בין אם מדובר בחופשה אורבנית בתל אביב או בירושלים הכוללת הופעה חיה, חגיגה של חופש בחודש הגאווה, או נופש משפחתי מלא בתוכן ואטרקציות בגליל ובכנרת. יצרנו תמהיל מדויק שמאפשר לכל אחד למצוא את החופשה המושלמת עבורו ברמת השירות הגבוהה ביותר".

ענת אהרון, משנה למנכ"ל קבוצת ישראל קנדה מלונות. צילום: עופר חגובענת אהרון, משנה למנכ"ל קבוצת ישראל קנדה מלונות. צילום: עופר חגוב

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: רשת מלונות בראוןישראל קנדה מלונאותישראל קנדה

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: