ירושלים עולה קומה: מלון חדש בהשקעה של 150 מיליון שקל עם רופטופ, בריכה וחיים כהן
רשת המלונות הבינלאומית AZIMUT פותחת את מלון הבכורה שלה בישראל עם רופטופ ובריכת גג, מסעדה חדשה של השף חיים כהן ועיצוב של ברנוביץ'-קרוננברג בלב מרכז ירושלים
הדמיות: ברנוביץ קרוננברג אדריכלים חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
רשת המלונות הבינלאומית AZIMUT Hotels צפויה להשיק לקראת סוף השנה את מלון הבכורה שלה בישראל. המלון החדש, AZIMUT שמאי ירושלים, ייפתח במרכז העיר, בסמוך למדרחוב בן יהודה, ויציע חוויית אירוח בינלאומית עם חיבור עמוק לאופי ולתרבות המקומית.
הדמיות: ברנוביץ קרוננברג אדריכליםהמלון, שהוקם בהשקעה של למעלה מ-150 מיליון שקל, יכלול 122 חדרים וסוויטות בשמונה קטגוריות שונות. על עיצובו הופקדו האדריכלים ברנוביץ'-קרוננברג, אשר שילבו בין קווים אורבניים עכשוויים לבין חומריות בהשראת האבן הירושלמית והנוף הייחודי של הבירה.
אחת האטרקציות המרכזיות במלון תהיה קומת הגג, שבה יוקם מתחם רופטופ הכולל בריכה פתוחה, בר-מסעדה, בר קוקטיילים ופינות ישיבה מול נוף פנורמי של ירושלים. המתחם צפוי לשמש גם לאירועים פרטיים ועסקיים ולהפוך בשעות הערב למוקד בילוי מרכזי בלב העיר.
את תחום הקולינריה במלון יוביל השף חיים כהן, אשר לראשונה יחתום על פעילות קולינרית בירושלים. גולת הכותרת תהיה מסעדת Jeruz, שתפעל בקומת הקרקע של המלון ותציע מטבח ירושלמי שורשי וכשר בפרשנות עכשווית. המסעדה תהיה פתוחה הן לאורחי המלון והן לקהל הרחב, ותכלול גם חדר פרטי לאירועים ולמפגשים עסקיים.
בנוסף יכלול המלון חדרי טיפולים ומתקני אירוח מתקדמים, כחלק מהשאיפה להציע חוויית אירוח מלאה המשלבת נוחות, קולינריה, עיצוב וחוויית בילוי.
רשת AZIMUT Hotels, שנוסדה לפני כ-20 שנה, מפעילה כיום כ-70 מלונות ומתחמי ספא ברחבי העולם. כניסתה לישראל מסמנת את תחילת פעילותה בשוק המקומי, עם מלון שמבקש לחבר בין סטנדרטים בינלאומיים לבין החוויה הירושלמית הייחודית - מקומית ובינלאומית, אלגנטית אך נגישה, מוקפדת אך חמה.
הדמיות: ברנוביץ קרוננברג אדריכלים




