תל אביב 25°c
ניו יורק 29°c
לונדון 21°c
פריז 25°c
ברלין 17°c
אתונה 23°c
לרנקה 26°c
דווחו לנו
אא

השריפה בהרי ירושלים נבלמה: אין סכנה ליישובים הסמוכים

האש באזור נחל דולב ונס הרים מתוחמת ולא צפויה להתפשט. עשרות צוותי כיבוי, שישה מטוסים ומסוק משטרתי ממשיכים לפעול בשטח עד להשגת שליטה מלאה וכיבוי סופי של מוקדי האש

צילום: כיבוי והצלה צילום: כיבוי והצלה

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

כוחות כבאות והצלה השיגו בלימה בשריפת היער והחורש שפרצה היום (שישי) באזור נחל דולב, בעליות מכיוון בית שמש לנס הרים שבהרי ירושלים. על פי עדכון של כבאות והצלה לישראל, האש מתוחמת בשלב זה ולא צפויה התפשטות נוספת.

עשרות צוותי כיבוי ממחוז ירושלים, בסיוע כוחות ממחוזות נוספים, פעלו במשך שעות במספר גזרות בשטח הררי ומורכב, במטרה למנוע את התפשטות האש לעבר יישובים ובתי מגורים סמוכים.

במהלך האירוע הופעלו גם שישה מטוסי כיבוי מטייסת הכיבוי האווירי “אלעד”, לצד מסוק משטרתי שסייע בהערכת מצב ובניהול הפעילות מהאוויר.

בכבאות והצלה מדגישים כי נכון לעכשיו אין סכנה לקו הבתים או ליישובים הסמוכים, אולם טרם הושגה שליטה מלאה באירוע. צוותי הכיבוי ממשיכים לפעול בשטח לכיבוי סופי של מוקדי האש ולהשגת שליטה מלאה.

מפקד מחוז ירושלים בכבאות והצלה, טפסר שמוליק פרידמן, קיים הערכת מצב בזירה ועוקב אחר המשך פעולות הכוחות עד לסיום האירוע.

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: כיבוי והצלה

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: