תל אביב 27°c
ניו יורק 18°c
לונדון 24°c
פריז 29°c
ברלין 25°c
אתונה 28°c
לרנקה 31°c
דווחו לנו
אא

שוברת את השוק: XPENG P7+ הושקה בישראל עם תג מחיר תחרותי במיוחד

הדגם החדש של XPENG משלב פלטפורמת תוכנה מבוססת בינה מלאכותית, טווח נסיעה של עד 530 ק"מ, טעינה מהירה במיוחד ואבזור עשיר

Xpeng p7+ החדשה במחיר שובר שוק Xpeng p7+ החדשה במחיר שובר שוק. צילום: אירה מקיינקו

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

חברת freesbe, יבואנית XPENG בישראל, החלה היום (רביעי) בשיווק ה-XPENG P7+, הסדאן החשמלית החדשה של יצרנית הרכב הסינית. הדגם החדש מוגדר על ידי החברה כ"AI Defined Vehicle" ומציג תפיסה שלפיה הרכב ממשיך להתפתח גם לאחר המסירה באמצעות עדכוני תוכנה מרחוק ושילוב יכולות בינה מלאכותית.

ה-P7+ מבוססת על פלטפורמת Turing שפיתחה XPENG, המשלבת בין חומרה ותוכנה במטרה לתמוך ביכולות נהיגה חכמות, עדכוני OTA שוטפים והתאמה אישית של חוויית המשתמש לאורך חיי הרכב.

מבחינת ממדים, אורכה של המכונית עומד על 5.07 מטרים ובסיס הגלגלים שלה מגיע ל-3 מטרים. תא המטען מציע נפח של 573 ליטרים. העיצוב החיצוני כולל ידיות דלת נסתרות, חלונות צד ללא מסגרת, חישוקי 20 אינץ' וגג פנורמי.

Xpeng p7+ החדשה במחיר שובר שוק. צילום: אירה מקיינקו Xpeng p7+ החדשה במחיר שובר שוק. צילום: אירה מקיינקו

בתא הנוסעים שולבו מסך מולטימדיה בגודל 15.6 אינץ', תצוגה עילית (HUD), לוח מחוונים דיגיטלי, מראה מרכזית חכמה ושני משטחי טעינה אלחוטיים. מערכת ההפעלה של הרכב תומכת ב-Apple CarPlay וב-Android Auto ומאפשרת עדכוני תוכנה מרחוק.

רמת הגימור Long Range Pro כוללת ריפודי עור נאפה, מערכת שמע עם 20 רמקולים, תאורת אווירה, מושבים חשמליים, בקרת אקלים מפוצלת וגג פנורמי. בנוסף, הרכב מצויד במושבים קדמיים עם חימום, אוורור ועיסוי, מסך אחורי בגודל 8 אינץ', מערכת DVR מובנית, זיכרון למושבים הקדמיים ושולחן מתקפל לנוסעי השורה השנייה.

Xpeng p7+ החדשה בפחות מ-200 אלף שקל. צילום: אירה מקיינקו Xpeng p7+ החדשה בפחות מ-200 אלף שקל. צילום: אירה מקיינקו

ה-P7+ Long Range Pro מצוידת במנוע חשמלי בהספק של 313 כוחות סוס ובהנעה אחורית. התאוצה מ-0 ל-100 קמ"ש אורכת 6.2 שניות. סוללת 74.9 קוט"ש מספקת טווח נסיעה של עד 530 ק"מ, עם צריכת אנרגיה של 16.4 קוט"ש ל-100 ק"מ.

בתחום הטעינה, הדגם תומך בטעינת DC בהספק של עד 446 קילוואט, המאפשרת טעינה מ-10% ל-80% בתוך כ-12 דקות בעמדות תומכות.

Xpeng p7+ החדשה בפחות מ-200 אלף שקל. צילום: אירה מקיינקו Xpeng p7+ החדשה בפחות מ-200 אלף שקל. צילום: אירה מקיינקו

מחיר ה-XPENG P7+ Long Range Pro בישראל נקבע על 199,990 שקל. תוספת לצבע ייחודי עומדת על 5,000 שקל, ואילו וו גרירה הכולל הפעלה מהשלט מוצע בתוספת של 6,000 שקל.

אמיר בלכר, מנכ"ל XPENG ישראל: ״+P7 מייצג את עתיד התחבורה, מדובר ברכב שנבנה סביב המשתמש ומחבר בין יכולות יוצאות דופן לבינה מלאכותית, תוכנה, נוחות וטכנולוגיה חכמה ברמה שלא הכרנו עד היום, אליהן מתווסף מרחב פנימי נדיב, אבזור עשיר וחוויית משתמש מתקדמת.+P7 ללא ספק מהרכבים המסקרנים ביותר שתפגשו השנה בישראל".

Xpeng p7+ החדשה בפחות מ-200 אלף שקל. צילום: אירה מקיינקו Xpeng p7+ החדשה בפחות מ-200 אלף שקל. צילום: אירה מקיינקו

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: רכברכב חשמלירכבים

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: