תל אביב 27°c
ניו יורק 31°c
לונדון 26°c
פריז 25°c
ברלין 25°c
אתונה 31°c
לרנקה 31°c
דווחו לנו
אא

לא חייבים לטוס: תל אביב יוצאת במבצע קיץ עם עד 50% הנחה במלונות

עיריית תל אביב-יפו והתאחדות המלונות מזמינות את הישראלים לבלות את הקיץ בעיר, עם הנחות של עד 50% במלונות, סיורים ייחודיים וממוזגים, חוויות קולינריות ואטרקציות ברחבי העיר לאורך חודש יולי

עיר עולם והתאחדות המלונות עיר עולם והתאחדות המלונות

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

עיריית תל אביב-יפו, בשיתוף התאחדות המלונות בתל אביב רבתי, השיקה קמפיין קיץ חדש לעידוד תיירות הפנים תחת הכותרת “חופשה בתל אביב-יפו - מומלץ בקור!”. במסגרת המהלך, שיימשך לאורך חודש יולי, יוצעו לנופשים הטבות במלונות, סיורים ממוזגים והנחות על מגוון פעילויות ברחבי העיר.

בקמפיין משתתפים למעלה מ-50 בתי מלון, בהם מלונות בוטיק לצד מלונות של הרשתות המובילות. במסגרת המבצע יוכלו האורחים ליהנות מעד 30% הנחה על הלילה הראשון ועד 50% הנחה על הלילה השני. בנוסף, כל מי שיזמין חופשה באחד מהמלונות המשתתפים יקבל 15% הנחה על הסיורים העירוניים.

בין הסיורים המוצעים: סיורים מאחורי הקלעים של היכל התרבות, הבימה ובית ביאליק, ביקור במיצג “מפה נקום”, סיורי טעימות בשרונה ובשוק התקווה, סיור מאחורי הקלעים בבית החולים איכילוב, סיורי אדריכלות, סיורי בתי כנסת וסיורים מיוחדים לרגל ט”ו באב.

מחזיק תיק התיירות בעיריית תל אביב-יפו, שחר לוי, אמר: “תל אביב-יפו היא הרבה יותר מיעד של ים וחיי לילה - היא גם בירת הקולינריה, התרבות והיצירה של ישראל. הקיץ הזה אנחנו מזמינים את הישראלים להגיע לעיר, להתארח במלונות, לגלות סיורים חדשים ולחוות את תל אביב-יפו מזווית חדשה. קמפיין תיירות הפנים המשותף עם התאחדות המלונות הוא מהלך חשוב לחיזוק המלונאות, המסעדנות והעסקים המקומיים.”

מנכ”ל התאחדות המלונות תל אביב רבתי, אורן דרורי, הוסיף: “מלונות תל אביב והאזור היוו בשנים האחרונות חלק משמעותי ממערך החוסן הלאומי כשפתחו את דלתותיהם בפני מפונים מכל רחבי הארץ. כעת אנחנו שמחים לפתוח את שערינו לכל הישראלים ולהציע מגוון רחב של חופשות, הטבות וחוויות אירוח באווירה התל אביבית הייחודית. בשילוב התוכן, התרבות והקולינריה של העיר, אנחנו מאמינים שהמבצע יציע ערך אמיתי לנופשים.״

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: התאחדות המלונותעיריית תל אביב

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: