ההסלמה נמשכת: ארה"ב בגל תקיפות נרחב נוסף נגד איראן הלילה
פיקוד המרכז האמריקאי (CENTCOM) הודיע ביום רביעי בערב כי כוחות ארה״ב פתחו בגל תקיפות נוסף נגד מטרות באיראן, במטרה לפגוע ביכולתה לאיים על חופש הניווט במצר הורמוז. בוושינגטון מטילים על טהרן את האחריות לתקיפות האחרונות נגד ספינות מסחריות וצוותים אזרחיים
צילום: Shutterstock החדשות של PassportNews בערוץ ה-WhatsApp
ארצות הברית ממשיכה להגביר את הלחץ הצבאי על איראן. פיקוד המרכז של צבא ארצות הברית (CENTCOM) הודיע כי, בהתאם להוראת המפקד העליון, החלו כוחות אמריקאיים לבצע תקיפות נוספות נגד מטרות באיראן, הערב (רביעי).
לפי הודעת CENTCOM, מטרת המבצע היא להמשיך ולפגוע ביכולתה של איראן לאיים על חופש הניווט במצר הורמוז, אחד מנתיבי השיט החשובים בעולם, שדרכו עוברת תנועת סחר בינלאומית משמעותית.
בהודעה נמסר כי ארצות הברית מטילה על איראן את האחריות ל"תוקפנות הבלתי מוצדקת" האחרונה נגד ספינות מסחריות וצוותים אזרחיים, אשר, לטענתה, קיימו ניווט חופשי בנתיב מים בינלאומי חיוני.
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}







