תל אביב 29°c
ניו יורק 24°c
לונדון 29°c
פריז 35°c
ברלין 27°c
אתונה 32°c
לרנקה 33°c
דווחו לנו
אא

חשד לתקיפת אנשי תקשורת זרים: ארבעה נעצרו, אלות וסכין נתפסו

לפי המשטרה, מספר חשודים חסמו את רכבם של אנשי תקשורת זרים בכפר סינג’יל וגרמו לו נזק. כוחות צה”ל והמשטרה עצרו ארבעה חשודים, וברכבם נתפסו אלות וסכין. החקירה נמשכת

משטרת ישראל צילום: Jose HERNANDEZ Camera 51 / Shutterstock

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

ארבעה חשודים נעצרו היום (שבת) בחשד למעורבות באירוע אלים נגד אנשי תקשורת זרים בכפר סינג’יל שבאזור בנימין.

על פי הודעת דוברות המשטרה, התקבל דיווח שלפיו מספר אנשי תקשורת זרים שנסעו בכפר נחסמו על ידי מספר חשודים, שעל פי החשד גם גרמו נזק לרכבם.

עם קבלת הדיווח הוזעקו למקום כוחות צה”ל מחטיבת שומרון, שפעלו לאפשר את מעבר הרכב ולעכב ארבעה חשודים במעורבות באירוע. במקביל הגיעו למקום שוטרי תחנת בנימין, שעצרו את החשודים, גבו עדויות מאנשי התקשורת ואיתרו את רכבם של החשודים, אשר נתפס.

במהלך חיפוש שנערך ברכב החשודים נתפסו, על פי המשטרה, אלות וסכין. ארבעת החשודים הועברו לחקירה בתחנת בנימין במחוז ש”י, והחקירה נמשכת.

במשטרת ישראל ובצה”ל הדגישו כי הם רואים בחומרה כל גילוי של אלימות או גרימת נזק לרכוש, ובפרט כאשר מדובר באנשי תקשורת המבצעים את עבודתם, וציינו כי ימשיכו לפעול למיצוי הדין עם המעורבים בהתאם לממצאי החקירה.

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: משטרת ישראל

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: