אחרי האזהרות המוקדמות: כביש 4 נחסם, המשטרה מחלצת כלי רכב
לאחר ההיערכות המוקדמת של המשטרה, מפרי סדר חסמו את אחד מצירי התנועה המרכזיים בגוש דן. קצין משטרה הכריז על ההפגנה כבלתי חוקית וכוחות פועלים במקום לפתיחת הציר והכוונת הנהגים
צילום: Jose HERNANDEZ Camera 51 / Shutterstock בהמשך להיערכות המשטרה לקראת ההפגנה באזור בני ברק, הודיעה המשטרה כי בשעה זו מתקיימת הפרת סדר בלתי חוקית בכביש 4, סמוך למחלף גהה וברחוב ז'בוטינסקי הסמוך לפתח תקווה.
קצין משטרה שנמצא בשטח הכריז על ההפגנה כבלתי חוקית, אולם למרות ניסיונות ההידברות, מפרי הסדר ממשיכים להתגודד במקום ולחסום את צירי התנועה. כוחות המשטרה פועלים בשטח לחילוץ כלי רכב שנתקעו באזור ולהכוונת התנועה.
כזכור, מוקדם יותר היום (רביעי) הודיעה משטרת ישראל על היערכות מיוחדת לקראת ההפגנה הצפויה באזור בני ברק, והזהירה מפני שיבושי תנועה משמעותיים החל משעות אחר הצהריים.
לפי הודעת המשטרה, החל מהשעה 16:00 לערך קיימת היתכנות לחסימות ולעומסי תנועה בכביש 4, בין מחלף אלוף שדה למחלף אם המושבות, בשני הכיוונים. בנוסף, צפויים עומסי תנועה ואף חסימות בציר ז'בוטינסקי בבני ברק.
במשטרה מבקשים מהציבור להימנע מהגעה לאזור ולבחור בדרכים חלופיות. שוטרי מרחב דן ממשיכים לפעול במקום לשמירת הסדר הציבורי ולניהול התנועה.
כל חדשות התחבורה גם בערוץ ה-WhatsApp
המשטרה הדגישה כי היא מכירה בזכות המחאה כאבן יסוד במדינה דמוקרטית ותאפשר מחאות כל עוד הן מתקיימות במסגרת החוק, אך לא תאפשר הפרות סדר, פגיעה בחופש התנועה או התנהגות העלולה לסכן את שלום הציבור.






