PASSPORT TRAVEL AWARDS הצביעו עכשיו ואולי תזכו
תל אביב 30°c
ניו יורק 22°c
לונדון 21°c
פריז 22°c
ברלין 23°c
אתונה 34°c
לרנקה 30°c
דווחו לנו
אא

גל החום מתגבר: השבוע ייפתח עם עלייה נוספת בטמפרטורות

השירות המטאורולוגי מזהיר מפני התחממות משמעותית: במחצית הראשונה של השבוע צפוי להיות חם מהרגיל עד שרבי בהרים ובפנים הארץ והביל במישור החוף. מתי צפויה הקלה ואיפה החום יישאר איתנו עד סוף השבוע?

קיץ חם. צילום: Shutterstock קיץ חם. צילום: Shutterstock

על פי התחזית העדכנית של השירות המטאורולוגי הישראלי, לאחר העלייה בטמפרטורות במהלך סוף השבוע, היום (ראשון) צפויה התחממות נוספת, כאשר ברוב אזורי הארץ ישרור מזג אוויר חם מהרגיל עד שרבי.

במהלך המחצית הראשונה של השבוע צפוי גל החום להתבסס. בהרים ובפנים הארץ יהיה חם מהרגיל עד שרבי, ואילו במישור החוף צפוי מזג אוויר הביל, בשל שילוב של טמפרטורות גבוהות ולחות גבוהה שתכביד על תחושת החום.

לפי השירות המטאורולוגי, עומסי החום יהיו כבדים עד כבדים מאוד באזורים רבים, ולכן מומלץ להימנע מחשיפה ממושכת לשמש בשעות החמות, להרבות בשתייה ולהקפיד על שהייה במקומות מוצלים או ממוזגים.

השינוי צפוי להגיע במחצית השנייה של השבוע, אז תחול הקלה מסוימת בעומסי החום. עם זאת, גם לאחר ההתמתנות צפוי להמשיך להיות חם מהרגיל בהרים עד סוף השבוע.

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: בארץהשירות המטאורולוגי

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: