תל אביב 30°c
ניו יורק 18°c
לונדון 29°c
פריז 28°c
ברלין 31°c
אתונה 34°c
לרנקה 30°c
דווחו לנו
אא

הרשת המקסיקנית שפותחת סניפים חדשים בראשון לציון, בכפר סבא ובנתניה

רשת האוכל המהיר - מקסיקנה, שחוגגת 20 שנה, ממשיכה לגדול ולהתרחב עם 3 סניפים חדשים ברחבי הארץ, בינהם סניף כשר ופודטראק צבעוני במיוחד

מקסיקנה חוגגת 20 שנה. צילום כפיר זיו מקסיקנה חוגגת 20 שנה. צילום כפיר זיו

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

קבוצת המסעדות המקסיקנית שחוגגת השנה 20 שנה להיווסדה, ממשיכה להתרחב ברחבי הארץ עם סניף כשר חדש בקניון עזריאלי ראשונים, פוד טראק קבוע ומעוצב בכפר סבא וסניף נוסף שייפתח במתחם בילוי חדש על כביש החוף. הסניפים מצטרפים לששת סניפי הדלפק המהירים ולמסעדת הדגל הוותיקה ברחוב בוגרשוב בתל אביב

הסניף החדש בקניון עזריאלי ראשונים נפתח בתחילת חודש יולי בקומת האוכל של הקניון, בהשקעה של כמילון שקלים. זו הפעם הראשונה שבה מקסיקנה נכנסת לקניון שאינו חלק ממתחם סינמה סיטי, וזהו הסניף השני של הרשת בראשון לציון. המסעדה הוקמה בשותפות עם זכייני סניף מקסיקנה בסינמה סיטי ראשון לציון, ובניגוד לסניף הקיים בעיר היא פועלת במתכונת כשרה.

באדיבות מקסיקנהבאדיבות מקסיקנה

לראשונה ברשת, הסניף כולל פס הרכבה הפועל מול עיני הלקוחות ומאפשר להם לבחור את המרכיבים שיורכבו בתוך הבוריטו, הטאקו או הקערה שלהם, במתכונת המוכרת מרשתות מקסיקניות בינלאומיות. לצד אפשרות ההרכבה האישית מוצע במקום התפריט המלא והמוכר של מקסיקנה, לרבות המנות הקלאסיות והמרגריטות של הרשת.

בשבוע הבא צפויה הקבוצה לפתוח סניף חדש וכשר ברחוב התע״ש בכפר סבא. הסניף יפעל מתוך פוד טראק שיוצב במקום באופן קבוע, ולצדו רחבת ישיבה פרטית, מעוצבת ומרוהטת בהשראת רחובות מקסיקו. הפוד טראק יציע את התפריט המוכר של הרשת במתכונת מהירה ונגישה, לצד שירות משלוחים לכפר סבא, רעננה והוד השרון.

בהמשך צפויה מקסיקנה לפתוח סניף נוסף באזור נתניה, במתחם בילוי חדש המוקם על כביש החוף לכיוון דרום. פרטים נוספים על הסניף ועל מועד פתיחתו המדויק יימסרו בקרוב.

פתיחת שלושת הסניפים היא חלק מאסטרטגיית ההתרחבות של מקסיקנה, הכוללת כניסה לאזורי פעילות חדשים ופיתוח פורמטים מגוונים - ממסעדות בשירות מלא וסניפי דלפק מהירים ועד לפוד טראק קבוע, תוך התאמת חוויית האכילה, המשלוחים והאירועים לקהלים המקומיים בכל אזור.

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: קולינריה

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: