היום בנתב"ג: חברת תעופה נוספת מקבוצת לופטהנזה חוזרת לישראל
בריסל איירליינס תחדש את הטיסות בקו לישראל עם נחיתת טיסת SN3289, לאחר הפסקה, ותצטרף ללופטהנזה, SWISS, אוסטריאן איירליינס ו-Eurowings הפעילות בארץ
בריסל איירליינס. צילום: יח״צ קבוצת לופטהנזה ממשיכה להרחיב את פעילותה בישראל. לאחר חזרתן של לופטהנזה, SWISS, אוסטריאן איירליינס ו-Eurowings, היום (רביעי) תשוב גם בריסל איירליינס להפעיל טיסות לישראל.
אם לא יהיה שינוי של הרגע האחרון, טיסת SN3289 צפויה לנחות בנתב"ג בשעה 15:15 ולסמן את חזרתה של חברת התעופה הבלגית לאחר הפסקה של מספר חודשים.
כל חדשות התעופה גם בערוץ ה-WhatsApp
חזרתה של בריסל איירליינס משלימה את חזרתן של כל חמש חברות התעופה של קבוצת לופטהנזה לפעילות בישראל. הקבוצה תפעיל עם החזרה 54 טיסות שבועיות בקווים שבין ישראל למוקדי הפעילות המרכזיים שלה באירופה.
בסוף השבוע האחרון שבה גם SWISS להפעיל טיסות יומיות בקו ציריך- תל אביב באמצעות מטוס ה-Airbus A330 רחב-הגוף, במהלך שסימל את המשך חזרתן של חברות התעופה הזרות לישראל.
עם חזרתה של בריסל איירליינס, קבוצת לופטהנזה מחזקת עוד יותר את נוכחותה בנתב"ג וממשיכה להיות אחת מקבוצות התעופה הבינלאומיות הפעילות ביותר בישראל.



