התנגשות בכביש 1 הסתיימה באסון: שני הרוגים ופצוע קשה
שני ההרוגים, כבני 45, אותרו ללא סימני חיים. גבר נוסף, כבן 45, נפצע באורח קשה ופונה לבית החולים שערי צדק
צילום: דוברות מדא חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
תאונת דרכים קטלנית אירעה הערב בכביש 1, סמוך לצומת המצודה, לאחר התנגשות בין שני כלי רכב פרטיים.
בשעה 18:22 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירושלים. חובשים ופרמדיקים של מד"א שהגיעו למקום מצאו שני גברים, פלסטינים כבני 45, כשהם מחוסרי הכרה וסובלים מחבלה רב מערכתית. לאחר בדיקות רפואיות נאלצו הצוותים לקבוע את מותם.
במקביל, צוותי מד"א העניקו טיפול רפואי לגבר פלסטיני נוסף, כבן 45, שנפצע באורח קשה. הוא פונה לבית החולים שערי צדק כשהוא בהכרה וסובל מחבלת ראש. נהג הרכב השני לא נזקק לפינוי לבית החולים.
חובש בכיר במד"א ישי מור וחובש מד"א אליהו שפר, סיפרו: "מדובר בתאונה קשה מאוד. ראינו 2 גברים כשהם מחוסרי הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם חבלות קשות בגופם. ביצענו בדיקות רפואיות אך לא נותר לנו אלא לקבוע את מותם. במקביל, הענקנו טיפול רפואי מציל חיים לפצוע נוסף שנפצע באורח קשה ופינינו אותו לבי"ח כשמצבו קשה. נהג הרכב השני לא נזקק לפינוי לבית החולים".







