תל אביב 29°c
ניו יורק 20°c
לונדון 21°c
פריז 24°c
ברלין 20°c
אתונה 32°c
לרנקה 29°c
דווחו לנו
אא

הערב בפאפוס: 150 אמנים יהפכו את הטירה המפורסמת לבמת אופרה ענקית תחת כיפת השמיים

יותר מ-150 זמרים, נגנים ורקדנים יעלו הערב מול הטירה מימי הביניים בנמל פאפוס, במסגרת הערב האחרון של Pafos Aphrodite Festival. על הבמה: “שיקוי האהבה” של דוניצטי, בשיתוף האופרה הלאומית של ארמניה והתזמורת הסימפונית של קפריסין. מחירי הכרטיסים נעים בין 35 ל-150 אירו

פאפוס. צילום:  Shutterstock פאפוס. צילום: Shutterstock

אם אתם נמצאים היום, שבת 5 בספטמבר, בפאפוס, יש אירוע אחד ששווה לשים עליו עין.

הערב מתקיימת ההופעה השנייה והאחרונה של Pafos Aphrodite Festival 2026, כאשר הכיכר שמול הטירה מימי הביניים בנמל פאפוס הופכת לבמת אופרה פתוחה תחת כיפת השמיים.

השנה, במהדורה ה-24 של הפסטיבל, מוצגת האופרה L’Elisir d’Amore, “שיקוי האהבה” מאת גאטנו דוניצטי, אחת האופרות הקומיות-רומנטיות המוכרות בעולם.

ההפקה השנה גדולה במיוחד ומשלבת את Alexander Spendiaryan National Academic Theatre of Opera and Ballet of Armenia, את התזמורת הסימפונית של קפריסין, סולנים בינלאומיים, מוזיקאים ורקדנים.

בסך הכול צפויים להשתתף במופע יותר מ-150 אמנים, על במה שהוקמה בכיכר הנמל מול אחת מנקודות הציון המזוהות ביותר עם פאפוס, הטירה מימי הביניים.

על ההפקה המוזיקלית מנצח המאסטרו Karen Durgaryan, שכיהן במשך 15 שנה כמנהל המוזיקלי של האופרה הלאומית של ארמניה וניצח לאורך הקריירה על בתי אופרה ותזמורות בינלאומיות.

הערב האחרון - ב-19:30

הפסטיבל מתקיים במשך שני ערבים בלבד, אתמול ה-4 בחודש ו-5 בספטמבר, ולכן הערב הוא ההזדמנות האחרונה לצפות בהפקה השנה.

המופע מתחיל בשעה 19:30 בכיכר Medieval Castle בנמל פאפוס. במהלך האופרה יוצגו כתוביות ביוונית ובאנגלית.

מחירי הכרטיסים נעים בין 35 ל-150 אירו, בהתאם למיקום. לפי לשכת התיירות של פאפוס, ניתן לרכוש כרטיסים גם בקופת הפסטיבל בנמל, הפועלת היום בין 17:00 ל-22:00, בכפוף לזמינות.

פסטיבל אפרודיטה הפך במהלך השנים לאחד מאירועי התרבות המזוהים עם פאפוס. עיריית פאפוס מאשרת כי מדובר במהדורה ה-24 של האירוע, הממשיך מסורת של מופעי אופרה בינלאומיים מול הטירה ההיסטורית של העיר.

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: קפריסיןפאפוס

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: