רשת ״גרג״ במהלך מרגש לכבוד התצפיתנית רוני אשל ז״ל
רשת גרג משיקה מחדש את מנת הספיישל: “הכריך של רוני” - לזכרה של רוני אשל ז”ל התצפיתנית שנפלה ב 7 לאוקטובר
הכריך של רוני אשל ז״ל בגרג. צילום דוד מויאל כשנתיים וחצי לאחר שהפך לאחד מסיפורי ההנצחה המרגשים של עולם הקולינריה הישראלי, רשת קפה גרג מחזירה לתפריט את “הכריך של רוני” - המנה האהובה של סמ”ר רוני אשל ז”ל, התצפיתנית שנפלה במוצב נחל עוז ב־7 באוקטובר.
רוני, ששירתה כתצפיתנית בגדוד 414 במוצב נחל עוז, נפלה ב-7 באוקטובר 2023, יחד עם רבות מחברותיה. לאחר נפילתה שיתפו הוריה, אייל ושרון אשל, בעמוד ההנצחה שלה את אהבתה לבישול ולקולינריה, ובין היתר את המתכון לכריך שרוני כל כך אהבה להכין.
כל חדשות הקולינריה גם בערוץ ה-WhatsApp
בכירי רשת קפה גרג עם משפחת אשל צילום יחצאביה של רוני, אייל אשל, סיפר כי הכריך הפך הרבה מעבר למנה במסעדה: “הכריך של רוני הפך ללהיט בתפריט של קפה גרג והפך למבוקש מאוד. בנוסף, הורים רבים מתקשרים אלי ומספרים לי שבעקבוץ הפרסום של גרג הם מכינים לילדים שלהם את ״כריך רוני״ וזה מחמם את הלב.” לדבריו: "החזרה של המנה לתפריט מבקשת להפוך שוב את סיפור ההנצחה של רוני לחלק מהחיים עצמם, לא רק לזכור אותה, אלא להנציח את מי שהייתה, את אהבתה לאוכל, למשפחה ולשמחת החיים".







