רייסדור ממשיכה להתרחב ולהעמיק את האחיזה באלעד
החברה, בבעלות איש העסקים והיזם יקי רייסנר, זכתה במגרש נוסף באלעד ותקדם פרויקט בהשקעה של כ-900 מיליון שקלים
יקי רייסנר. צילום: יחסי ציבור קבוצת רייסדור ממשיכה להרחיב את פעילותה באלעד ומדווחת כי החברה זכתה במכרז נוסף של רשות מקרקעי ישראל לרכישת זכויות חכירה במגרש נוסף המיועד להקמת פרויקט תעסוקה ומסחר בעיר בהשקעה של כ-900 מיליון ש״ח.
המגרש, בשטח של כ-7,543 מ״ר, ממוקם בסמוך לשני מגרשים נוספים המצויים בבעלות החברה. על הקרקע החדשה קיימות זכויות בנייה של כ-60 אלף מ״ר לתעסוקה וכ-1,697 מ״ר למסחר. רייסדור תשלם עבור זכויות החכירה במגרש כ-26.8 מיליון ש״ח בתוספת מע״מ, לצד הוצאות פיתוח בהיקף של כ-8.9 מיליון ש״ח.
כל עדכוני הפיננסים בערוץ ה-WhatsApp
הזכייה החדשה מצטרפת לשני המגרשים הסמוכים, 502 ו-503, שכבר נמצאים בבעלות רייסדור, ומאפשרת לחברה לרכז רצף קרקעות משמעותי באזור. בכוונת החברה לפעול לקידום האישורים וההיתרים הנדרשים להקמת פרויקט משולב על פני שטח כולל של כ-18 דונם. הפרויקט ממוקם בסמוך לכביש 6, מצירי התחבורה המרכזיים בישראל ומעניק למתחם נגישות גבוהה וחיבור מהיר ונוח. הפרויקט צפוי לכלול מרכז לוגיסטי לצד שטחי משרדים ומסחר. בשלב זה טרם התקבלו האישורים וההיתרים הנדרשים להקמתו.
המהלך מהווה נדבך נוסף בהרחבת פעילותה של רייסדור ובאסטרטגיית החברה להגדיל את עתודות הקרקע שלה באזורי צמיחה, תוך קידום פרויקטים רחבי היקף המשלבים מספר שימושים ויצירת מתחמים משמעותיים לטווח ארוך.
יקי רייסנר, יו"ר ובעלי רייסדור: "הזכייה במגרש הנוסף מאפשרת לנו להרחיב משמעותית את פעילותנו באלעד ולחבר בין הקרקעות שבבעלותנו לכדי מתחם אחד. מיקומו האסטרטגי של הפרויקט, בסמוך לכביש 6, אחד מצירי התחבורה המרכזיים בישראל, מאפשר גישה נוחה ומהירה ומחזק את הפוטנציאל הטמון באזור. השילוב בין לוגיסטיקה, תעסוקה ומסחר יאפשר לנו לקדם פרויקט רחב היקף ואיכותי. נמשיך לאתר הזדמנויות שיחזקו את מנועי הצמיחה של רייסדור וירחיבו את פעילות החברה בשנים הקרובות".





