סמים בשווי של יותר מ-10 מיליון שקל: תפיסת הענק שהסתיימה במעצר ישראלי
המשטרה העבירה לחקירה תושב שגב שלום שנעצר בבית לחם, לאחר שעל פי החשד החזיק יותר מ־170 אלף טבליות קפטגון ויותר מ־17 אלף טבליות טרמדול, בשווי מוערך של יותר מ־10 מיליון שקל
צילום: דוברות משטרת ישראל תושב שגב שלום בן 48 נעצר בבית לחם לאחר שנתפס על ידי המשטרה הפלסטינית כשברשותו כמות גדולה של טבליות החשודות כסמים וחומרים מסוכנים. על פי המשטרה, בין החומרים שנתפסו יותר מ־170 אלף טבליות קפטגון ויותר מ־17 אלף טבליות טרמדול, בשווי מוערך של יותר מ־10 מיליון שקל.
הטבליות שנתפסו. צילום: דוברות משטרת ישראל האירוע התרחש אמש, כאשר מפקד שיטור גזרת בית לחם במנהלת המשטרתית לתיאום ולקישור במחוז ש״י פעל מול מקביליו במשטרה הפלסטינית, בעקבות מעצרו של החשוד בבית לחם.
לאחר התיאומים בין הצדדים בוצע הליך העברת החשוד לידי שוטרי תחנת עציון במרחב יהודה. בהליך השתתפו גם נציגי מת״ק צה״ל ו־DCO.
החשוד הועבר לתחנת עציון יחד עם רכבו והחומרים שנתפסו. במשטרה ציינו כי הוא נחקר בחשד לעבירות הקשורות לחומרים שנתפסו וכן בגין כניסה לשטח A בניגוד לחוק.
החדשות של PassportNews בערוץ ה-WhatsApp
בהמשך צפוי החשוד להיות מובא בפני בית המשפט לצורך דיון בהארכת מעצרו.
במשטרה ציינו כי קפטגון הוא חומר ששימש גם מחבלים וארגוני טרור, ובכלל זה מחבלי חמאס, וכי השימוש בו נקשר גם לאירועי 7 באוקטובר.






