שינוי בצמרת רשת המלונות הישראלית: שני סמנכ"לים חדשים נכנסים להנהלה
חיים דוק מסיים את תפקידו ברשת פרימה לאחר 25 שנה, והרשת מפצלת את תחום השיווק והמכירות וממנה שני סמנכ"לים חדשים: רוני וויזר תשמש כסמנכ"לית השיווק ואורן בוטבול כסמנכ"ל המכירות
רוני וויזר ואורן בוטבול. צילום: יחצ פרימה שינוי בצמרת רשת מלונות פרימה: לאחר 25 שנים, חיים דוק מסיים את תפקידו כסמנכ"ל השיווק והמכירות.
רשת מלונות פרימה משנה את מבנה הנהלת השיווק והמכירות וממנה שני סמנכ"לים ייעודיים לתחומים אלה. המהלך מגיע כחלק מהיערכות הרשת להמשך צמיחה והתרחבות בשנים הקרובות, בישראל ובחו"ל.
במסגרת השינוי, רוני וויזר מונתה לסמנכ"לית השיווק של הרשת ואורן בוטבול מונה לסמנכ"ל המכירות.
וויזר מגיעה לתפקיד עם 18 שנות ניסיון בתחומי השיווק והניהול. בתפקידיה הקודמים שימשה, בין היתר, כסמנכ"לית שיווק ב-Nespresso וכמנהלת מחלקת השיווק ברשת מלונות ישרוטל. במסגרת תפקידיה עסקה בהובלת אסטרטגיות שיווק, מהלכי צמיחה וחדשנות, ניהול מותגים ומועדוני לקוחות.
בוטבול מביא עמו יותר מ-25 שנות ניסיון בענף המלונאות והתיירות, בתפקידי ניהול בתחומי המכירות, השיווק והפיתוח העסקי. בין היתר שימש כסמנכ"ל מכירות ושיווק בקבוצת מלונות אפריקה ישראל, שבה נכללו מלונות Holiday Inn ו-Crowne Plaza. ניסיונו כולל ניהול מערכי מכירות ושיווק, פיתוח עסקי, פתיחת מלונות חדשים וניהול צוותים.
דוק היה לאורך שנותיו בפרימה שותף להתפתחות הרשת ולבניית מערך השיווק והמכירות שלה. למרות סיום תפקידו, מנכ"ל הרשת ציין כי הוא צפוי להמשיך להיות חלק מהדרך של פרימה.
כל חדשות המלונאות גם בערוץ ה-WhatsApp
לדברי אבי דור, מנכ"ל רשת מלונות פרימה, השינוי נועד להתאים את מבנה ההנהלה להתפתחויות בענף, ובהן השינויים בהרגלי הצריכה, התפתחות ערוצי השיווק והמכירה והתרחבות השימוש בבינה מלאכותית.
אבי דור, מנכ"ל רשת מלונות פרימה: "אני רוצה להודות לחיים דוק על 25 שנים של תרומה משמעותית לפרימה, על הדרך המשותפת ועל חלקו בהתפתחות ובבניית הרשת לאורך השנים. אנחנו עדיין לא נפרדים, ואני שמח שחיים ימשיך להיות חלק מהדרך שלנו. אני רואה בו חבר קרוב ושמח על הקשר בינינו לאורך השנים.
ענף המלונאות עובר בשנים האחרונות שינויים עמוקים, הן ברמה הגלובלית והן ברמה הטכנולוגית. השינויים בהתנהגות הצרכנים וההתפתחות המואצת של הבינה המלאכותית (AI), לצד התפתחות ערוצי השיווק והמכירה, מחייבים אותנו להתאים את המבנה הארגוני ואת יכולות הניהול שלנו לעולם החדש.
פרימה נמצאת בתהליך של צמיחה, עם מלונות חדשים המתוכננים בישראל ובחו"ל ולכן אנו רוצים לבנות כבר היום את הנהגת השיווק והמכירות שתתאים ותלווה את הרשת בשנים הבאות. אני שמח לברך את רוני ואורן על הצטרפותם להנהלת פרימה ומאחל להם הצלחה רבה. עומדים בפנינו אתגרים והזדמנויות רבות, ואני בטוח שהניסיון והיכולות שהם מביאים איתם יתרמו רבות להמשך הצמיחה וההתפתחות של פרימה".







