תל אביב 28°c
ניו יורק 15°c
לונדון 14°c
פריז 19°c
ברלין 18°c
אתונה 21°c
לרנקה 26°c
דווחו לנו
אא

הנתק נשבר: אייר אינדיה מחזירה את הקו הישיר היחיד בין ישראל להודו עם 5 טיסות שבועיות לדלהי

פרסום ראשון: אחרי חודשים ארוכים ללא טיסות ישירות בין ישראל להודו, Air India חוזרת לנתב״ג. החברה תחדש את הקו בין דלהי לת״א עם חמש טיסות שבועיות וזמן טיסה של כ-5.5 שעות ובמסלול מקוצר וביטחוני, ללא מעבר מעל מדינות עוינות. חזרת הקו מחזירה לשוק הישראלי את החיבור הישיר היחיד כיום להודו, ומעניקה לנוסעים גישה מחודשת לרשת הקונקשנים הרחבה של Air India

אייר אינדיה חוזרת לישראל בחודש דתמבר. צילום: Shutterstock אייר אינדיה חוזרת לישראל בחודש דתמבר. צילום: Shutterstock

פרסום ראשון: אייר אינדיה חוזרת לישראל.

החל מ-1 בדצמבר 2026 חברת התעופה ההודית חוזרת להפעיל את הקו הישיר בין תל אביב לדלהי, עם 5 טיסות שבועיות, בימים ראשון עד חמישי.

הטיסות יופעלו במסלול ביטחוני ומקוצר שמשמעותו לא מעל מדינות עוינות, וזמן הטיסה צפוי לעמוד על כ-5.5 שעות.

מדובר בבשורה משמעותית במיוחד לשוק הישראלי. לאחר חודשים שבהם אייר אינדיה לא הפעילה טיסות סדירות בין ישראל להודו, חידוש הקו מחזיר לנתב״ג את החיבור הישיר בין שתי המדינות, ובשלב זה מדובר למעשה בקו הישיר היחיד בין ישראל להודו.

נזכיר, כי החברה ההודית הייתה אמורה לשוב לפעילות בישראל מוקדם יותר בתחילת 2026, אך החזרה נדחתה על רקע המצב הביטחוני וההתפתחויות באזור.

כעת, עם תאריך חזרה חדש ל-1 בדצמבר, אייר אינדיה מחזירה לישראל קישור ישיר וחשוב במיוחד למזרח.

על פי לוח הפעילות המתוכנן, בשלב הראשון יופעל הקו בין תל אביב לדלהי חמישה ימים בשבוע, מיום ראשון ועד יום חמישי, באמצעות מטוסי בואינג 777.

מעבר לביקוש הישיר לנסיעות בין ישראל להודו, לדלהי חשיבות אסטרטגית גם כמרכז קונקשנים מרכזי עבור נוסעים ישראלים, שיוכלו להמשיך ממנה למגוון רחב של יעדים ברחבי הודו, בדרום מזרח אסיה ובאזור הפסיפיק.

במציאות שבה אפשרויות הטיסה הישירות מישראל למזרח עדיין מוגבלות יחסית, חזרתה של אייר אינדיה צפויה להרחיב באופן משמעותי את היצע הטיסות והקונקשנים. עבור הטסים להודו מדובר בבשורה משמעותית במיוחד, שכן כיום אין כלל טיסות ישירות בין ישראל להודו, וחידוש הקו ישיב את החיבור האווירי הישיר בין שתי המדינות.

ענת ננר, המנהלת המסחרית של אייר אינדיה מטעם אופן סקיי, נציגת חברת התעופה ההודית בישראל אישרה ל-PassportNews את החזרה ומסרה: "אייר אינדיה חוזרת לישראל ואנחנו מתרגשים להתחיל מחדש את הקו הכל כך מבוקש לדלהי, עם השותפים שלנו, סוכני הנסיעות וציבור הנוסעים״.

החזרה של החברה לישראל משמעותית גם עבור שוק הנסיעות העסקיות וגם עבור תיירים ישראלים המבקשים להגיע להודו ולהמשיך ממנה ליעדים נוספים במזרח.

דלהי, הודו. צילום: Shutterstock דלהי, הודו. צילום: Shutterstock

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: אייר אינדיההודואופן סקיידלהי

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: