תל אביב 28°c
ניו יורק 15°c
לונדון 18°c
פריז 24°c
ברלין 24°c
אתונה 22°c
לרנקה 27°c
דווחו לנו
אא

הר הגעש ממשיך לשבש את קטניה: השבתת נמל התעופה בסיציליה הוארכה עד הערב

יומיים לאחר ש-PassportNews דיווח על השבתת הפעילות בנמל התעופה קטניה בעקבות התפרצות אטנה, השיבושים נמשכים: בהודעה רשמית חדשה שפורסמה הבוקר, 28 בספטמבר בשעה 08:00, הודיעה הנהלת השדה כי כל פעילות הטיסות תישאר מושעית עד 23:59 הערב | חדשות נמלי התעופה של PassportNews

אטנה ממשיך לשבש את שדה״ת קטניה. צילום: Shutterstock אטנה ממשיך לשבש את שדה״ת קטניה. צילום: Shutterstock

לאחר שדיווחנו שלשום על השבתת הפעילות בנמל התעופה קטניה-פונטנרוסה, הנהלת השדה פרסמה הבוקר, 28 בספטמבר בשעה 08:00, עדכון רשמי נוסף ולפיו בעקבות המשך פליטת אפר וולקני לאטמוספרה, כל פעילות הטיסות בנמל תישאר מושעית עד 23:59 הערב (שני).

מדובר בהארכה משמעותית של ההשבתה, לאחר שבעדכון הקודם נמסר כי הפעילות צפויה להיות מושעית עד שעות הצהריים.

בהודעת נמל התעופה נמסר כי הנוסעים מתבקשים לבדוק מול חברת התעופה את מצב טיסתם לפני הגעה לשדה, וכי עדכונים נוספים יימסרו בהתאם להתפתחויות.

המשמעות עבור הנוסעים היא המשך של ביטולים, שינויים והסטות בטיסות אל קטניה וממנה לאורך היום, כאשר גם לאחר חזרת הפעילות עלולים להימשך שיבושים בעקבות הצטברות הטיסות והצורך בהחזרת לוח הפעילות לשגרה.

האירוע נמשך כבר מספר ימים, על רקע פעילות הר הגעש אטנה והימצאות אפר וולקני באטמוספרה, שמחייבת מגבלות תעופתיות מטעמי בטיחות.

כל נמלי התעופה החשובים במקום אחד

נמל התעופה קטניה הוא רק אחד מנמלי התעופה המרכזיים שאותם מסקר PassportNews באופן שוטף. במדור הייעודי תוכלו למצוא חדשות ועדכונים על נמלי התעופה המובילים והחשובים בעולם.

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: נמלי תעופהקטניהאיטליה

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: