הולכת רגל כבת 90 נהרגה מפגיעת משאית סמוך לשדרות
האישה סבלה מפגיעה רב מערכתית. עם הגעת כוחות הרפואה הם נאלצו לקבוע את מותה במקום. המשטרה פתחה בחקירת המקרה
צילום ארכיון: דוברות מד"א החדשות של PassportNews בערוץ ה-WhatsApp
משטרת ישראל פתחה בחקירת נסיבות תאונת דרכים קטלנית שאירעה לפני זמן קצר בברור חיל, במעורבות משאית והולכת רגל. שוטרי תחנת שדרות ובוחני תאונות הדרכים של מרחב נגב נמצאים בזירת האירוע, פועלים להסדרת התנועה וממשיכים בחקירת נסיבות התאונה.
ממד"א נמסר כי בשעה 06:56 התקבל דיווח במוקד 101 במרחב לכיש, על הולכת רגל שנפגעה ממשאית בכביש 3525 סמוך לברור חיל. לאחר ביצוע בדיקות רפואיות, חובשים ופראמדיקים של מד"א קבעו את מותה של אישה כבת 90 עם חבלה רב מערכתית.
פראמדיקית מד"א עינב ישעיהו: "מדובר באירוע קשה, הולכת הרגל שכבה על הכביש כשהיא מחוסרת הכרה ללא דופק וללא נשימה, עם חבלה רב מערכתית לאחר שנפגעה ממשאית. ביצענו בדיקות רפואיות ולצערנו נאלצנו לקבוע את מותה במקום".
יוסף מזרחי, חובש איחוד הצלה: "מדובר בהולכת רגל שנפגעה ממשאית. למרבה הצער נקבע מותה במקום עקב אופי הפציעות הקשות מהן סבלה".






