יפן, יוון והמחלקות הראשונות המפוארות בעולם: השבוע ב-Passport TV
מסע קולינרי במזרח, טיול בין האיים הכי קרובים לאתונה שתוכלו לשלב בחופשה שלכם, נופש באוסטריה היפה ומלונות שהם הרבה מעבר למקום לישון בהם | כל מה שמחכה לכם השבוע ב-Passport TV ברשת 13
עמית קוטלר ב-Passport TV. צילום: TLVTV כל חדשות התיירות גם בערוץ ה-WhatsApp
העונה החמה מאחורינו וטיולי הסתיו והחורף בפתח. השבוע ב-Passport TV נקפוץ לשלל יעדים בעולם. נצא למסע קולינרי ביפן עם עומר בלאיש ולאיים הכי קרובים לאתונה שתוכלו לשלב בחופשה שלכם, לשם יקח אותנו ארז דגן.
עוד בתוכנית: יפעת חן כהן תקפוץ איתנו לזוהר הצפוני ונשמע מאלון נטע המנהל המסחרי של קבוצת אייר פראנס-KLM על המחלקה הראשונה זוכת הפרסים של Air France.
בנוסף נשמע על החוויות שממשיכות מעבר לבית המלון בחופשות של ישרוטל ונצא לטיול משפחתי בפולין עם תמיר גולדברג מארגון התיירות של פולין בישראל. לסיום הילה מור אלון תיקח אותנו לטיול שווה באוסטריה.
התוכנית תשודר ברשת 13 הערב (2.10.26) בשעה 23:40. שידור חוזר בשבת ב-12:30 וביום שלישי בחצות.
Passport TV עם עמית קוטלר היא לא רק תוכנית טלוויזיה על חופשות בארץ ובעולם. היא הזמנה לגלות אותם אחרת - להכיר את האנשים שמאחורי היעדים, להגיע לפינות המסקרנות, לקבל השראה ולראות מקרוב את כל מה שהופך נסיעה לחוויה גדולה באמת.
התוכנית מביאה למסך את הידע, הניסיון והגישה הישירה של קבוצת פספורט, המסקרת כבר שלושה עשורים את עולמות התיירות, התעופה, המלונאות והלייף סטייל ומחברת מדי יום בין הקהל הישראלי לבין המקומות והחוויות הבולטים בארץ ובעולם.



