"לא בשליטתנו": באמירויות ביטלו את טיסות החילוץ הישראליות - הנוסעים נתקעו בדובאי
ישראייר הודיעה לנוסעיה כי גם טיסת החילוץ ב-8.10 לא תצא לפועל: "האישורים בוטלו על ידי האמירויות, אין באפשרותנו להפעיל את הטיסה במועד". כספי הנוסעים יוחזרו - אך לא ברור כיצד הם ישובו לארץ
מטוס ישראייר. צילום: Shutterstock כל חדשות התעופה גם בערוץ ה-WhatsApp
בהודעה שנשלחה לנוסעי ישראייר הבוקר (7.10.26) מישראייר, נכתב כי טיסת החילוץ שאמורה הייתה להתקיים מחר, 8.10, מבוטלת - זאת בהמשך לביטולים עליהם כבר נודע אתמול, עליהם החליטו באמירויות באופן חד-צדדי. יצוין כי חברות התעופה הישראליות נותרו חסרות אונים לאור הביטול החד-צדדי באמירויות. לא ניתנו כל הסברים או סיבות לביטול מצד האמיראתים.
"אנו מצטערים לעדכן כי טיסת החילוץ של ישראייר 662, מדובאי לתל אביב, אשר תוכננה ליום 08.10.2026, לא תוכל להתקיים ולפיכך מבוטלת. הביטול נובע מנסיבות שאינן בשליטת ישראייר, האישורים שניתנו לחברה להפעלת הטיסה בוטלו על ידי הרשויות המוסמכות באיחוד האמירויות, ובעקבות זאת אין באפשרות ישראייר להפעיל את הטיסה במועד המתוכנן".
עוד כתבו לנוסעים: "אנו מודעים לכך שהביטול, ובפרט בנסיבות הנוכחיות, עלול לגרום לכם אי ודאות, קושי ואי נוחות. החזר כספי יבוצע לאמצעי התשלום שבו בוצעה ההזמנה עבור ההזמנה שבוטלה. במידה והזמנתך בוצעה ע"י סוכן נסיעות או אתרי אינטרנט של סוכני נסיעות יש לפנות לסוכן הנסיעות לקבלת ההחזר".
ישראייר צירפה להודעה קישור להטבות המגיעות לנוסעים.







