חברת התעופה יוצאת במבצע ענק: 20% הנחה על טיסות וחופשות ל-40 יעדים בעולם, כולל פסח, הקיץ וחגי תשרי
לראשונה, חברת התעופה פותחת את לוח הטיסות לשנה הבאה כמעט שנה מראש, עם 40 יעדים ברחבי העולם. ההנחה תקפה גם בתקופות הביקוש של פסח, חופשת הקיץ וחגי תשרי, להזמנות שיבוצעו עד 3 בנובמבר 2026
איירבוס A321neo של ארקיע. צילום: אחיה בלמס כל חדשות התעופה גם בערוץ ה-WhatsApp
ארקיע פותחת את לוח הטיסות לשנת 2027, לראשונה כמעט שנה מראש, ומציעה 20% הנחה על כלל הטיסות וחבילות הנופש שלה ל-40 יעדים בחו"ל לאורך השנה.המבצע חל על הזמנות שיבוצעו בין 18 באוקטובר ל-3 בנובמבר 2026, וכולל גם את תקופות השיא של השנה, בהן חג הפסח, חופשת הקיץ וחגי תשרי.
פתיחת הלוח מראש מאפשרת לנוסעים לתכנן את החופשות זמן רב לפני מועד הטיסה ולבחור מתוך היצע היעדים של החברה גם לתקופות המבוקשות. עבור ארקיע, מדובר במהלך שנועד לאפשר תכנון ארוך טווח של פעילות החברה ולהרחיב את אפשרויות ההזמנה לנוסעים.
עוז ברלוביץ, מנכ"ל ארקיע: "פתיחת לוח הטיסות של ארקיע לשנת 2027 כמעט שנה מראש היא צעד שמבטא את התבססותה של החברה ואת היכולת שלנו לפעול מתוך תכנון ארוך טווח, סדור ומדויק יותר. בשנים האחרונות ארקיע נמצאת בתהליך צמיחה משמעותי, והמהלך הזה הוא חלק מהשלב הבא בהתפתחות שלנו, מעבר מתכנון עונתי קצר טווח לבניית פעילות שנתית רחבה שמעניקה גם לחברה וגם ללקוחות ודאות גדולה יותר. אנחנו רוצים לאפשר לנוסעים לתכנן מוקדם, לבחור מתוך היצע רחב של יעדים וליהנות ממחירים אטרקטיביים גם בתקופות המבוקשות ביותר של השנה."





