החל מ-179 דולר: סאן דור במבצע חורף ליעד האירופי עם הנופים המרהיבים
חברת התעופה מקבוצת אל על מציעה מחיר מיוחד לטיסות לאלבניה בחודשי החורף, החל מ-31 בדצמבר 2026 ועד 28 בפברואר 2027. המחיר כולל כרטיס מסוג Lite, תיק יד וטרולי
צילום: סאן דור כל חדשות התעופה גם בערוץ ה-WhatsApp
סאן דור, חברת התעופה מקבוצת אל על, יוצאת במבצע מיוחד לטיסות בחודשי החורף, עם מחירים החל מ-179 דולר לנוסע. המבצע מאפשר לצאת לחופשה בין 31 בדצמבר 2026 ל-28 בפברואר 2027.
המחיר המוצע הוא לכרטיס מסוג Lite וכולל תיק יד וטרולי, כך שניתן לתכנן חופשה במחיר התחלתי של 179 דולר, בכפוף לזמינות המקומות ולמועדי הטיסה.
היעד מציע שילוב של נופים הרריים, עיירות ציוריות, ערים תוססות ואווירה אירופית, לצד אפשרויות לטיולים בטבע ולחופשה עירונית. בחודשי החורף ניתן ליהנות גם מאווירה שונה מזו המאפיינת את עונת התיירות העמוסה.
המחיר ההתחלתי עשוי להשתנות בהתאם לתאריכים ולזמינות הכרטיסים. המבצע מתייחס לטיסות בתקופה שבין סוף דצמבר לסוף פברואר.
צילום מסך מאתר אל על
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}







