סייל של חדשנות: המוצרים החדשים ששווה לחפש בהנחות של נובמבר
חודש השופינג הוא הזדמנות מעולה לא רק לתפוס דילים, אלא להניח את היד על ההשקות המבטיחות ביותר שיצאו ממש עכשיו. מטונר ארבעת המנגנונים ועד הבושם שמטשטש גבולות -בדקנו אותם מקרוב כדי שתדעו מה שווה לשים בעגלה
מיקאפ באלם טרו מאץ לוריאל פריז. צילום יח"צ החדשות של PassportNews בערוץ ה-WhatsApp
אם יש משהו שאנחנו אוהבים במערכת, זו ההזדמנות להניח את היד על ההשקות החדשות ביותר, לנסות אותן מקרוב ולספר לכם מה באמת שווה מקום על מדף הטיפוח, האיפור והלייף-סטייל שלכם. השבוע נחתו על שולחננו כמה חידושים מסקרנים במיוחד - מלחות עמוקה לפנים ועד חליטות חורף ביתיות. הנה הרשמים שלנו:
4 מנגנוני לחות במוצר אחד: Deep Drip של Promise
מותג הטיפוח הישראלי Promise מביא בשורה מבוקשת לעולם הטיפוח בשכבות ומשיק את Deep Drip - טונר לחות מתקדם המיועד לשלב שבין ניקוי הפנים לבין מריחת הסרומים והקרמים.
מה בדקנו: הפורמולה מתבססת על טכנולוגיית מיקרו-אמולסיה ונפתחת במגע עם העור. היא משלבת 4 מנגנוני לחות לצד רכיבים מסקרנים כמו פטריית שלג (לשמירת מים), חומצה היאלורונית מקופסלת, פטל שחור קוריאני ופפטידים.
חווית השימוש: המרקם קליל במיוחד, נספג במהירות ואינו דביק. הוא מכין את העור בצורה מיטבית לספיגת המוצרים הבאים, אך מצאנו אותו יעיל במיוחד גם כרענון לחות מהיר "על הדרך" - אחרי אימון או באמצע יום עבודה מול המזגן. המוצר טבעוני, ללא בישום ולא נוסה על בעלי חיים.
מחיר: 129 ₪ ל-150 מ"ל.
הטונר של פרומיס. צילום באדיבות המותג טיפוח הגוף עולה מדרגה: POWER BODY X של IL MAKIAGE
במותג האיפור והביוטי IL MAKIAGE החליטו להעניק לעור הגוף את אותה תשומת לב מתקדמת שמקבל עור הפנים, והשיקו את POWER BODY X - קרם ממצק לגוף.
מה בדקנו: הקרם מבוסס על שילוב של חומצה היאלורונית, רכיב ה-Sealift® וקפאין, במטרה לשפר את אלסטיות העור, להחליק את המרקם ולסייע במראה מתוח ומהודק יותר (במקומות כמו הבטן, הירכיים, הזרועות והחזה).
חווית השימוש: הנקודה הזוהרת כאן היא המרקם - הקרם נספג בעור בתוך פחות מדקה ללא שאריות שומניות או דביקות. הפורמולה 100% טבעונית, היפואלרגנית ומתאימה גם לעור רגיש. המוצר מגיע עם מרית ייעודית למריחה היגיינית ונוחה.
מחיר: 389 ₪ ל-150 מ"ל (מחיר השקה: 25% הנחה).
IL MAKIAGE - Power Body X צילום יחצמותג השמנים הצרפתי הנחשק NUXE נוחת בישראל
בשורה לחובבי הקוסמטולוגיה הצמחית: מותג הטיפוח הצרפתי האייקוני NUXE עשה עלייה רשמית לישראל, ומביא עמו את מגוון מוצרי הטיפוח, האנטי-אייג'ינג והשמנים הרב-תכליתיים שלו.
מה בדקנו: ניסינו את מוצר הדגל העולמי L’Huile Prodigieuse - שמן יבש רב-תכליתי לפנים, לגוף ולשיער המבוסס על 7 שמנים בוטניים יוקרתיים וויטמין E. לצדו נחתה גם סדרת Rêve de Miel® המבוססת על דבש ומשקמת עור יבש ורגיש.
חווית השימוש: השמן ממעט להשאיר תחושה שומנית ומעניק הזנה עמוקה לצד ניחוח ממכר של פריחת תפוז, מגנוליה ווניל. הגרסה המוזהבת (Or) מעניקה שימר מעודן שמשדרג כל מראה ערב.
טווח מחירים: 50–320 ₪.
NUXE Ultra comforting body cream . צילום באדיבות המותגהגנה היקפית וללא אלכוהול: החדשים של LISTERINE
מותג שטיפות הפה LISTERINE מרחיב את מוצריו ומשיק שלושה פתרונות חדשים לשגרת ההיגיינה היומית.
מה בדקנו: השטיפה הטיפולית Advanced Defence Gum Treatment (המוכחת קלינית לטיפול ומניעת דלקות חניכיים), לצד שתי שטיפות פה חדשות בסדרת Total Care ללא אלכוהול - אחת בטעם מנטה עוצמתי (Intense) והשנייה בטעם מנטה מעודן (Extra Mild).
חווית השימוש: הגרסה המעודנת (Extra Mild) היא פתרון מצוין למי שנרתע מחריפות יתר אך עדיין מחפש הגנה מקיפה מפני עששת ופלאק. השטיפה הטיפולית לחניכיים יוצרת שכבת הגנה אפקטיבית ומתאימה לשימוש מגיל 12 ומעלה.
מחירים: מתחיל מ-31 שקל
ליסטרין. צילום באדיבות המותגנגיעה של צבע ולחות: True Match Hyaluronic Balm Blush של לוריאל פריז
מותג האיפור לוריאל פריז משיק באלם סומק והיילייטר חדשני בסדרת True Match, המשלב בין איפור לבין טיפוח.
מה בדקנו: המוצר מגיע בשלושה גוונים (ורוד רוז, אפרסק ואמבר שזוף) ומכיל חומצה היאלורונית להענקת לחות מתמשכת.
חווית השימוש: המרקם הנעים מתמזג בקלות עם העור בטפיחות קלות בלבד. הכיסוי נבנה בהדרגה ומעניק מראה גלואו טבעי, בריא וקורן. ניתן להשתמש בו הן כסומק על הלחיים והן כהיילייטר עדין על גשר האף והעפעפיים.
מחיר: 85 ₪ (מחיר השקה מומלץ: 69.90 ₪).
מיקאפ באלם טרו מאץ לוריאל פריז. צילום באדיבות המותגהמגן של העור: קרם חמאת מגן נוגד חמצון של ד"ר להבית אקרמן
מומחית לרפואת עור, ד"ר להבית אקרמן, משיקה קרם טיפולי חדשני שמטרתו לשקם את מחסום העור ולהגן עליו מפני נזקי חמצון והזדקנות מוקדמת.
מה בדקנו: הפורמולה עשירה ברכיב SOD (נוגד חמצון מזרעי מלון), חמאת שיאה, שמן אובליפיחה, תמציות לוטוס ומלפפון וויטמין E. הקרם מיועד לאזור הפנים, הצוואר והמחשוף.
חווית השימוש: הקרם מעניק תחושת הזנה עמוקה וכיסוי נעים המרגיע את העור מיד לאחר המריחה. הוא פועל כ"שכבת הגנה יומיומית" הניטרלית רדיקלים חופשיים, ומהווה השלמה מצוינת למסנן הקרינה.
מחיר: 300 ₪ לרגל ההשקה (350 ₪ לאחר מכן) ל-250 מ"ל.
קרם חמאת מגן דר אקרמן. צילום יח"צ מותג בשמי הנישה היוקרתי Juliette has a gun משיק את Ego Stratis, ניחוח נשי-עכשווי בעל אופי כמעט יוניסקס, המהווה פרשנות מודרנית לקולון הקלאסי.
מה בדקנו: הבושם נפתח בקוקטייל הדרים מרענן (ברגמוט, לימון ומנדרינה), עובר לתווי לב מימיים עם נרולי ואוכמניות, ומסתים בתווי בסיס עמוקים של מושק, אמברוקסן וארז.
חווית השימוש: מדובר בניחוח מורכב, רענן ומלא עומק. השילוב בין ההדרים למים מעניק תחושה ממריצה וחופשית ששתנה על העור לאורך היום.
מחיר: 449 ₪ ל-100 מ"ל.
Juliette has a gun Ego Stratis. צילום באדיבות המותג גימור זכוכית בשניות: Lifter Gel של מייבלין ניו-יורק
מותג האיפור מייבלין ניו-יורק מרחיב את קטגוריית השפתיים ומשיק גלוס ג'ל חדשני בסדרת Lifter.
מה בדקנו: הפורמולה מועשרת בחומצה היאלורונית ובתמצית פסיפלורה, ונועדה להעניק נפח, מראה חלק וגימור מבריק.
חווית השימוש: הגלוס מחליק בקלות על השפתיים ומעניק גימור "זכוכית" מרשים במיוחד. הפורמולה קלילה ואינה דביקה, והלחות מורגשת גם לאחר שהברק המיידי נרגע קלות.
מחיר מומלץ: 50 ₪ (מחיר מבצע מומלץ ברשת סופר-פארם: 39.90 ₪).
מייבלין ליפטר ג'ל לשפתיים. צילום יח"צ חו"ל מתכרבלים עם כוס חמה: מהדורת החורף של פומפדור
לקראת הימים הקרירים, מותג החליטות הבינלאומי פומפדור (POMPADOUR) משיק מהדורת חורף מוגבלת הכוללת שלוש חליטות ארומטיות ללא קפאין.
מה בדקנו: הסדרה כוללת שלוש חליטות בהשראת טעמים חורפיים קלאסיים: סנגריה חמה (ניחוח פירותי ותבלינים), עוגיות עם קינמון (מתקתק ומנחם), ופאי תפוחים (שילוב של תפוח וקינמון).
חווית השימוש: הניחוח שנפוץ בבית ברגע שמזוגים מים רותחים פשוט נפלא. חליטת הפאי תפוחים והעוגיות קינמון מעניקות מתקתקות מעודנת שסוגרת פינה של מתוק בערב, כמעט ללא קלוריות ובלעדי קפאין.
טווח מחירים: 13.90–22.90 ₪ לאריזה.
מהדורת החורף של פומפדור. צילום יח"צ







