רוכב אופניים נהרג מפגיעת ניידת משטרה סמוך ללטרון
מגן דוד אדום עדכנו על רוכב אופניים כבן 45 שנהרג מפגיעת ניידת משטרה. מותו נקבע במקום. נסיבות התאונה נבדקות על ידי שוטרים ובוחני תאונות דרכים
צילום: Strigana / Shutterstock החדשות של PassportNews בערוץ ה-WhatsApp
תאונה קטלנית בכביש מספר 3, בין בקוע ללטרון. רוכב אופניים כבן 45 נהרג הבוקר מפגיעת רכב. פראמדיקים של מד"א הגיעו למקום בעקבות קריאה שהתקבלה בשעה 09:44 בבוקר במרחב איילון של מוקד 101.
אנשי מד"א דיווחו על רוכב אופנים כבן 45 עם פגיעה רב מערכתית ללא סימני חיים, מותו נקבע במקום.
סגן מנהל מרחב איילון ופראמדיק מד"א אופיר שיש: "רוכב האופניים שנפגע מרכב שכב על הכביש בסמוך לאופניים כשהוא מחוסר הכרה וסובל מפגיעה רב מערכתית קשה מאוד. ביצענו בדיקות רפואיות אבל הוא היה ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו".
ממשטרת ישראל נמסר: "הבוקר התקבל דיווח על תאונת דרכים במעורבות ניידת משטרה ורוכב אופניים בכביש סמוך לצומת לטרון. כתוצאה מהתאונה נפגע רוכב האופניים באורח אנוש, וגורמי הרפואה שהוזעקו למקום קבעו את מותו בשטח. נסיבות התאונה נבדקות ע״י שוטרים ובוחני תאונות דרכים".




