בהשקעה של 1.8 מיליון שקל: XI MOBILITY פתחה סניף חדש בירושלים
הסניף החדש, המשתרע על שטח של כ-600 מ"ר באזור התעשייה תלפיות, מציע כלי תחבורה חשמליים מסוגים שונים, לצד מעבדת שירות לתחזוקה ותיקונים. זהו הסניף הרביעי של החברה בישראל
אולם התצוגה של XI MOBILITY בירושלים. צילום: שלומי אביגזר כל חדשות הרכב גם בערוץ ה-WhatsApp
חברת XI MOBILITY, העוסקת בתחום התחבורה החשמלית, פתחה סניף חדש בירושלים בהשקעה של כ-1.8 מיליון שקל.
הסניף, המשתרע על שטח של כ-600 מ"ר, ממוקם באזור המסחר בתלפיות וכולל אולם תצוגה למגוון כלי תחבורה חשמליים וציוד נלווה.
בין הכלים המוצעים בסניף ניתן למצוא קורקינטים ואופניים חשמליים, קטנועים ואופנועים, אופנועי שטח חשמליים, רכבים תפעוליים, קלנועיות וכיסאות גלגלים חשמליים. בנוסף, נמכרים במקום קסדות, ציוד רכיבה, אביזרים, חלקי חילוף וציוד לשדרוג הכלים.
אולם התצוגה של XI MOBILITY בירושלים. צילום: שלומי אביגזרבמקום פועלת גם מעבדת שירות, המציעה תחזוקה, תיקונים והרכבות. כך מבקשת החברה לרכז תחת קורת גג אחת את תהליכי הרכישה והשירות לכלי התחבורה החשמליים.
הסניף החדש נפתח פחות משנה לאחר פתיחת הסניף בראשון לציון, והוא מצטרף לאולמות התצוגה של החברה ברחוב המסגר בתל אביב ובאילת. פתיחתו היא חלק מתוכנית ההתרחבות של XI MOBILITY בישראל.
אולם התצוגה של XI MOBILITY בירושלים. צילום: שלומי אביגזררן אלבז, בעלים ומנכ"ל קבוצת קריסטלינו, אמר: "פתיחת הסניף בירושלים היא חלק מהשאיפה של XI MOBILITY להרחיב את הנוכחות ברחבי הארץ ולהנגיש את עולם התחבורה החשמלית לקהלים רחבים ככל האפשר.
ירושלים והאזור היוו עבורנו התפתחות טבעית, עם קהל מגוון וצרכים שונים - מנסיעות יומיומיות בעיר ועד פתרונות ניידות, רכיבת שטח ופנאי. היה לנו חשוב להקים מרכז שייתן מענה במקום אחד, מבחירת הכלי המתאים ועד לציוד, שירות, תחזוקה ותיקונים".


