תל אביב 32°c
ניו יורק 22°c
לונדון 20°c
פריז 22°c
ברלין 22°c
אתונה 35°c
לרנקה 33°c
דווחו לנו
אא

הטורקים ינסו היום להחזיר את אמון השוק הישראלי

מנהלי בתי המלון המובילים מאנטליה ואיסטנבול יקיימו היום מפגש עם סיטונאי התיירות והסוכנים הישראלים, כדי להחזיר מחדש את אמון השוק הישראלי. בערב יארח השגריר הטורקי את אנשי התיירות מישראל.

Shutterstock Shutterstock

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

להחזיר את הישראלים לטורקיה. זוהי כוונתו של משרד התיירות הטורקי, שהזמין סיטונאי תיירות וסוכני נסיעות לאירוע חגיגי ומפגש עבודה עם מנהלי בתי המלון המובילים מאנטליה ואיסנטבול, שיתקיים הבוקר במלון דיוויד אינטרקונטיננטל.

במהלך היום יקיימו הטורקים מסיבת עיתונאים מיוחדת ובערב יערוך שגריר טורקיה בישראל ערב מיוחד על טהרת המטבח הטורקי, כמחווה לאנשי התיירות הישראלים,.

שר התרבות והתיירות של טורקיה, ארטוגרול גונאיי, פנה אתמול לבאי מפגש התיירות ישראל-טורקיה ואמר: "אני מביע תקווה אישית שטורקיה תמשיך לארח את התיירים הישראלים, אני רואה בהם נכס חשוב מאין כמוהו. הישראלים תמיד מרגישים כמו בבית בטורקיה, בנוחיות ובביטחון".
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: תיירות

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: