תל אביב 32°c
ניו יורק 22°c
לונדון 20°c
פריז 22°c
ברלין 22°c
אתונה 35°c
לרנקה 33°c
דווחו לנו
אא

יוני צברי מונה לתפקיד סמנכ"ל הכספים של קבוצת אי.די.בי תיירות

במסגרת תפקידו צברי יהיה אחראי על כלל פעילות הכספים של הקבוצה הכוללת בין השאר את החברות דיזנהאוז תיירות נכנסת, ישראייר ואופן סקיי

|יוני צברי. צילום יחצ |יוני צברי. צילום יחצ

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

יוני צברי, מונה לתפקיד סמנכ"ל הכספים של קבוצת אי.די.בי תיירות.

צברי (38) נשוי + 3 הינו רואה חשבון במקצועו, ובעל תואר ראשון בכלכלה וחשבונאות ותואר שני במנהל עסקים ומימון. בתפקידו הקודם היה מנהל בכיר בפירמת ראיית החשבון Ernst & Young   שם ניהל מערך גדול של רואי חשבון המתמחים בביקורות דוחות כספיים, פיתוח עסקי מיזוגים ורכישות. 

בנוסף, ליוני ניסיון בינלאומי אותו רכש, בין היתר, בטורונטו שם ניהל צוות ביקורת של חברות הנסחרות ב-SEC  וב-TSX, ביצע הנפקה וסייע לחברות קנדיות במעבר ל- IFRS.

אורי סירקיס מנכ"ל אי די בי תיירות: "אנו מברכים את יוני על הצטרפותו לצוות הניהולי שלנו, נכונו ליוני אתגרים רבים ובהם ארגון החוב של קבוצת התיירות מחדש ותכנית ההצטיידות של ישראיר. בהזמנות זאת אני מבקש להודות לחני סובול על 4 שנות עבודה אינטנסיביות בהן היתה לה תרומה מכרעת על תכנית המפנה הדרמטית של קבוצת התיירות.

יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: תיירות

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: