אא

בהרודס אילת מכינים פינוקים לסוכנים – 'פספורטניוז' חושף את תפריט הארוחות

יום לפני תחילת הכנס השנתי של סוכני הנסיעות, אנו מפרסמים את תפריט הארוחות שהכינו במלון לטובת הסוכנים. בין השאר: תחנות סושי וסשימי, דים סאם, פילה מניון, חדר אוכל שמעוצב בצבעי שחור וזהב ועוד שלל הפתעות.

Shutterstock Shutterstock
במלון הרודס באילת מתכוננים לקראת תחילת הכנס השנתי של סוכני הנסיעות, שייפתח מחר ויתקיים עד ליום חמישי.

אביה אלמוזנינו מנכ"לית ארמונות הרודס, אומרת לקראת הכנס כי: "אנו שמחים לארח שוב את הכנס השנתי של התאחדות סוכני הנסיעות בנוכחות שר התיירות, מנכ"ל משרד התיירות ובכירים נוספים מענף התיירות. מדובר בכנס משמעותי עם השפעה רבה על הענף".

במלון נערכו בעוד מועד לקראת הכנס ומתכוונים להשקיע בארוחות. חדר האוכל בו תוגש ארוחת הערב יעוצב ע"י המעצבת שרי ג'קסון, בסגנון אלגנטי בצבעי שחור וזהב. במרכזי השולחנות יוצבו פמוטים וסידורי פרחים גבוהים ועשירים.

בקבלת הפנים יקבלו בין השאר הסוכנים: טונה צרובה בתבלינים ארומטים, מונח על גוואקמולה וזילוף של שמן שומשום חם, ניצני אספרגוס מונחים על חציל בלאדי חרוך, מיני קבב בליווי רוטב שאלוט, ברוסקטה מרוחה בטפנד זיתים, סשימי סלמון ,סלט נבטי חרדל וסאטה עוף ברוטב בוטנים. כמו כן יזכו הסוכנים לתחנת סושי וסשימי, תחנת דים סאם ותחנת חיתוך רוסטביף.

בארוחת הערב יקבלו הסוכנים בין השאר, מבחר סלטים ומנות ראשונות, אשר מוגשות למרכז השולחן כמו: קרפצ'יו פילה בקר בבלסמי מצומצם, סלט רוקט, סלט עגבניות שרי זיתי קלמטה נבטים ברוטב פסטו, סלט עוף ושומשום, ניתחוני עוף כרוב סיני קצוץ ואטריות אורז פריכות, רוטב נאם ים ופילה פלמידה לבנה צרובה בפלנצ'ה.

מנת ביניים שתוגש לשולחן תכלול בין השאר: מיני סיגר טלה ממולא בבשר טלה מוקפץ עם שום טרי צנובר ופיסטוק קלוי ועשבי תיבול, מונח על סלסת עגבניות פיקנטית, מוגש לצד טחינה ירוקה, מושו דק- קרפ ירוק ממולא בקונפי בקר וברווז מונח על פירה ירוק ברוטב ציר ברווז, פילה דג מוסר צרוב מונח על שערות קדאיף חציל קלוי ברוטב ים תיכוני, סלט מקרו מיזונה. למנה עיקרית יגישו לשולחן: סטייק פרגית במרינדה של עשבי תיבול, עשוי באסכלה, מוגש על אורז בשילוב אורז בר פטריות שימאגי ושיטאקי ברוטב טריאקי מתקתק, פילה מניון מוגש לצד קרם תפו"א שום קונפי ובצל קלוי ברוטב ציר בקר, נתח צלעות צלויות בגריל מוגשות לצד ריזוטו פטריות וזעפרן ברוטב פלפלת. וכמנה אחרונה יקבלו הסוכנים: פלטת פירות אקזוטיים, מבחר שוקולדים, סיגר שוקולד מוגש לצד רוטב וניל והל וגלידה בזיליקום ופיסטוק.

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: סוכני נסיעות

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: