מפגש שפים נוסטלגי התרחש במלון שרתון ת"א

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב linkedin
המפגש קיבץ את מיטב השפים שבשנות ה- 80- וה-90 נחשבו לטובים ביותר, במסעדת אוליב ליף לארוחת גורמה, בניצוחו של שף מלון שרתון, צ'רלי פדידה, שסגר מעגל כשבישל לאותם השפים, אשר מהם למד את רזי הבישול.

מפגש שפים נוסטלגי התרחש במסעדת אוליב ליף במלון שרתון בתל אביב, מיטב השפים שבשנות ה- 80- וה-90 נחשבו לטובים ביותר, נפגשו לארוחת גורמה .

בין השפים בלט אלי פדידה בן השבעים, שמסרב לצאת לפנסיה, ואחרי שהספיק לבשל למלכים, שגרירים, רבנים גדולים וראשי ממשלות, היום הוא הבעלים של קייטרינג ביתי לאוכל מוכן בירושלים.

על הארוחה ניצח בנו של אלי, שף מלון שרתון, צ’רלי פדידה, שסגר מעגל כשבישל לאותם השפים אשר מהם למד את רזי הבישול.


מימין לשמאל בשורה העליונה: שף קריספין שבתאי, שף אורי גוטמן, שף מיכה נוי, שף רפי שטראוס שף אלי פדידה ובנו השף צ’רלי פדידה, שף זאב יקותיאלי. מימין לשמאל בשורה למטה: שף שלמה לוינגרוד ושף גדי פלם .

עקבו אחרי פספורטניוז בפייסבוק, בטוויטר, בלינקדאין וגם, באפליקציה

שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב linkedin

השאירו תגובה לפוסט

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

רוצים לדעת כל מה שחם בעולם התיירות והתעופה?

הצטרפו לשירות הניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים 24/7

פרסומים נוספים מאותה קטגוריה

  • flying sport 2020

כתבות פופולריות

החדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה