PassFoodNews

כל מה שחם בקולינריה - בארץ ובעולם

כל מה שחם בקולינריה -
בארץ ובעולם

טטאקי, מסעדת 4Sea

קו ראשון למים: הכירו את מסעדת 4Sea האסיאתית

הלוקיישן הלוהט, הספיישלים המיוחדים, מנות השיירינג ואפילו מנות מותאמות להריוניות בפס נפרד במטבח בסושי בר התוסס והמגוון. המקום שהיה בעבר בית קפה עם נוף לחוף הים בהרצליה, הפך למסעדת פיוז׳ן וסושי בר יחודי שהנוף הוא רק תירוץ. יצאנו לטעום

קרא עוד »
ישראל קנדה מלונאות

טבריה מתעוררת: הצצה לגרסה המחודשת והמרהיבה של מלון גלי כנרת

“גלי כנרת”, בית ההבראה המיתולוגי משנות ה-50, החליף ידיים והפך במהלך הקורונה למלון יוקרה עם ניחוח של חו״ל. הנוף עוצר הנשימה הפונה לכנרת, העיצוב המדוקדק ומסעדת השף (הכשרה!) בניצוחו של אסף גרניט, הופכים בוודאות את טבריה ליעד החופשה הבא שלכם

קרא עוד »
סאן יאנג

סאן יאנג: האסייתית החדשה שמטריפה את ת״א

עם כניסה מדליקה מלובי מלון הבוטיק Ink שבלב תל אביב, מסעדת הפיוז׳ן האסיאתית עם נגיעות מהמטבח הים תיכוני לגמרי הפתיעה אותנו ובניגוד לשאר האחיות המוצלחות שלה, הידועות בתפריט די זהה, מצאנו בה את הגרסא הקולינרית המתוחכמת ביותר

קרא עוד »
הבריכה המהממת שעל גג המלון

מלון Ink: חוויה אורבנית בעיר הגדולה

במרכז תל אביב, בשקט בשקט, צמח לו מלון בוטיק מלא בסטייל. מלון Ink, הוא פרי האהבה של מיטב מוחות האירוח המובילים בתל אביב. כאן תמצאו את החופשה האורבנית המושלמת לצד פינוקים, בריכה וספא בלב העיר הכי תוססת שיש

קרא עוד »

קצת על בת-שי

אני בת-שי (27) מתל אביב, בוגרת ״מאסטרשף״ עונה 9, דיילת אוויר לשעבר ובלוגרית ויוצרת תוכן בהווה, אוהבת לבשל, לטעום, לטייל ובעיקר לאכול!
אני כאן כדי לרכז עבורכם במקום אחד את כל החדשות החמות ביותר בתחום הקולינריה וכמובן להמליץ על הספוטים השווים ביותר לאכול בהם בארץ ובעולם, כאלה שלא כל אחד מכיר! 

אתם עדיין לא עוקבים?

instegram

הגלריה של PassFoodNews

התיירות חוזרת!

הרשמו למבזקי פספורטניוז וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם.