תל אביב 26°c
ניו יורק 26°c
לונדון 29°c
פריז 37°c
ברלין 24°c
אתונה 29°c
לרנקה 28°c
דווחו לנו
אא

אחרי 13 שנים: המנכ"ל המוערך של חברת התעופה פורש במפתיע - ותוקף

מרטין גאוס, המנכ"ל המוערך של אייר בלטיק, החתום על הזינוק המדהים של חברת התעופה האירופית הקטנה והמצליחה, עוזב את תפקידו ותוקף: "ממשלת לטביה הביעה אי-אמון, ומועצת המנהלים פעלה בהתאם"

צילום: Shutterstock צילום: Shutterstock

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

"היום, המסע שלי כמנכ"ל אייר בלטיק מסתיים".

כך חותם, בציוץ ברשת X ("טוויטר" לשעבר) מרטין גאוס, את חלקו ב-13 השנים האחרונות באייר בלטיק, מחברות התעופה המדוברות והצומחות באירופה בשנים האחרונות.

בפוסט שכתב, גאוס תוקף את ממשלת לטביה, ש"כבעלת מניות הרוב, חזרה בה מהאמון שלה בי - ומועצת המנהלים פעלה בהתאם".

גאוס כותב: "אני עוזב אחרי 13 שנים אינטנסיביות, ואני גאה במה שבנינו - חברת תעופה עמידה, צוות נאמן וחזון נועז. נתתי הכל - והייתי עושה את זה שוב. תודה למי שעמד לצידי. המשימה נמשכת, גם אם המושב משתנה".

צילום: SHUTTERSTOCKצילום: SHUTTERSTOCK

עדיין לא ברור מה עומד מאחורי פיטוריו של גאוס, שאמר בראיון בלעדי ל-PassportNews: "אחרי הקורונה והמלחמות האזוריות, airBaltic נמצאת בצמיחה. הרחבת רשת הקווים שלנו הייתה אחד הגורמים המרכזיים מאחורי ההישגים. לאחר שאיבדנו את כל התעבורה הנכנסת והיוצאת מאוקראינה ומרוסיה, היינו צריכים להקצות את הקיבולת האבודה למקום אחר, ובשנת 2024 השקנו 20 יעדים חדשים, ו-130 קווים בסך הכל - שיא ​​כל הזמנים עבור airBaltic".

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: מרטין גאוסאייר בלטיק

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: