אא

הכשרת מטבח בבית מלון – סרט מלחמה

15 שוטפי כלים ו-15 משגיחי כשרות עמלים על הכשרת המטבח של מלון דניאל בהרצליה לקראת פסח. ולא רק סירים ותנורים. הם עושים ביאור חמץ אפילו לשקעי החשמל ולצירי הדלתות. יגאל נחום, השף הראשי של המלון: "קריעת ים סוף, זה פה"

יגאל נחום יגאל נחום
קריעת ים סוף. כך מגדיר יגאל נחום, השף הראשי של מלון דניאל בהרצליה מרשת טמרס, את מלאכת הכשרת המטבח לקראת חג הפסח הממשמש ובא. ולא מדובר בסתם ויש על המטבח, אלא בסרט מלחמה של ממש בכיכובם של 15 שוטפי כלים ו-15 משגיחי כשרות שעמלים כבר 4 ימים על מירוק המטבח. ולא רק לתנורים ולסירים. הם עושים ביאור חמץ אפילו לשקעי החשמל ולצירי הדלתות. יש לנו עוד שלושה ימים לצחצח את המטבח, ובסך הכל שבוע ימים של עבודה מטורפת", אומר נחום המכהן כשף הראשי של המלון מזה כשנה. ב-15 השנים שקודם לכן, עבד כשף במלונות באילת מתוכן 9 שנים (האחרונות) במלון מרידיאן. מה מכשירים במטבח? מה קונים חדש? ומה בתפריט ליל הסדר? הכתבה המלאה בגיליון פספורט שיופץ היום    

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: מלונאותמבזקיםכללי

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: